Bodhi Hall

Stagiaire E-commerce Manager

Leer Bodhi Kennen

Leer Bodhi Kennen

stagair_onlinemarketing_Bodhi

Bodhi Hall, 18 jaar oud en komt uit Hengelo. Zijn opleiding volgt hij op het ROC van Twente tot e-commerce manager. In zijn stageperiode van 10 weken houdt Bodhi zich bezig met het beheren van de website van Actief Twente. Tijdens zijn zoektocht naar een stageplek kwam hij al snel uit bij Actief Twente.

Wat zijn je werkzaamheden?

In grote lijnen houd ik me bezig met het onderhoud aan de website. Door de website goed in te delen is deze beter vindbaar in Google en kunnen bezoekers beter vinden wat ze zoeken.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben voornamelijk druk met school. In mijn vrije tijd houd ik van toeren in de auto met vrienden of om te gaan karten of paintballen. Daarnaast werk ik bij een Italiaans restaurant en een meubelbedrijf.

Wat is je levensmotto?

“Het leven is één groot feest, alleen moet je zelf de slingers ophangen”.

Je moet genieten in het leven, je moet er een feestje van maken en dat zul je toch zelf moeten doen 🙂

Wist je dat Bodhi…

Elke woensdag vanaf 17:00 uur bij ons in de veranda ovenverse Italiaanse pizza’s bakt? Naast zijn opleiding als e-commercemanager, is Bodhi pizzabakker dit doet hij ’s woensdags hier bij Actief Twente en ’s weekends bij het restaurant in Hengelo. Het leuke is dan ook dat hij via zijn baantje hier bij Actief Twente terecht is gekomen als stagiair.

Dilemmatijd

Wij houden van Dilemma’s. We zijn benieuwd wat Bodhi kiest…

🛵 Loopfiets of Chopper
De chopper lijkt me vele malen leuker puur omdat dit ”gas” geven is en gaan met die banaan.

🏟️ Festival of concert
Ik kies dan zeker een festival, bij een festival heb je meer keuze tussen verschillende muziek dan bij concerten.

☃️ Zomer of winter
Ik kies dan zeker de zomer omdat de dagen dan langer lijken en je meer aan een dag hebt. En het weer is natuurlijk stukken fijner.

📮 Instagram of Facebook
Ik zou kiezen voor Instagram, bij Instagram is de content meer van mijn leeftijd en ik vind het beter in elkaar zitten dan facebook.

☕ Voor altijd koude koffie of elke dag een 3-gangen diner maken voor je familie ?
Ik zou elke dag een 3-gangen diner koken voor mijn hele familie omdat ik dan elke dag super lekker eet.

Wil je meer weten over de mensen die bij Actief Twente werken? Neem een kijkje backstage en kom van alles te weten over Actief Twente.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp