Loopfiets-uitje voor 2

Ben je op zoek naar een uitje voor 2 met een elektrische loopfiets? Bekijk onze arrangementen en je zult gegarandeerd een onvergetelijke dag beleven.

Loopfiets early bird

Loopfiets early bird

Start de Early Bird Deal tussen 09:00 en 11:00 en kies uit een van de vele routes of stel zelf je eigen route samen. Toer met de Loopfiets door de mooiste plekjes in Twente en kom na afloop terug om te genieten van je lunchmaaltijd.

Fiets & Diner

Fiets & Diner "Gastvrij Twente"

Ook leuk om te doen met z'n tweetjes is de Fiets & Diner "Gastvrij Twente". Je volgt hierbij een route richting Ootmarsum waar je bij elke stop verwacht wordt voor een diner van 1 gang. Leuk om te doen met een Elektrische loopfiets.

Fiets & Diner

Fiets & Diner "Proef en Smaak"

Het Fiets & Diner "Proef en Smaak" arrangement volgt een route van Ootmarsum naar Denekamp. Laat je bij elk van de restaurants verassen door de gangen die geserveerd worden.

Bierproeverij

Bierproeverij

Doe mee aan de Bierproeverij bij Actief Twente en geniet van onze lekkerste speciaal biertjes gereserveerd in 3 rondes. Ook is het leuk om dit te combineren met een fietstocht door de mooie omgeving van Twente.

High Wine

High Wine

Hou jij van wijn en heb je zin om met z'n tweetjes wat leuks te doen? Probeer dan de High Wine! Kies je favoriete wijnsoorten uit en stel de wijnproeverij zelf samen.

Alle loopfiets-uitjes voor 2 bekijken

Alle loopfiets-uitjes voor 2 bekijken

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze teamuitjes met een loopfiets? Hier hebben we alle arrangementen voor je op een rij gezet.

Bekijk alle loopfiets-uitjes voor 2
Stuur ons een bericht via WhatsApp