Inge’s top 5 arrangementen

Toen we aan Inge vroegen wat zij nou de allerleukste arrangementen vindt, zei ze direct: Grote groepen met programma’s op maat!! Inge heeft al veel programma’s op maat gemaakt en een aantal daarvan zijn tegenwoordig te boeken op onze website na een groot succes. Zoals het wisselprogramma incl. barbecue . Haar top 5 is als volgt:

1. Solex rijden en schapen drijven

We ontvangen jullie met koffie/thee en Twentse Krentenwegge. Na het ontvangst is het tijd om op pad te gaan met de solexen, jullie krijgen een mooie route mee en als afsluiting van de dag gaan jullie schapen drijven met een authentieke schaapsherder en haar honden.

2. Chopper & Abseilen

We ontvangen jullie met een heerlijke huisgemaakte lunch. Vervolgens is het tijd om op pad te gaan met de choppers. Jullie krijgen een mooie route mee richting de steengroeves van Bad Bentheim. Waar jullie worden ontvangen voor het abseilen, klimmen en tokkelen.

3. Diner tochten

dinertochtenTijdens de diner tochten volg je met een voertuig naar keuze een route langs verschillende restaurants die bekend staan om hun gastvrijheid en goede keuken. Jullie komen langs bijzondere plekken in Twente en de route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen.

4. Smokkeltocht

smokkeltochtDe smokkeltocht is het spannende groepsuitje wat uitermate geschikt is voor de donkere maanden van het jaar. Vroeger werd er in het grensgebied al veel gesmokkeld; sigaretten, alcohol of boter en kaas.  Deze avond gaan jullie die spannende tijden zelf beleven! Wie smokkelt de meeste handelswaren? En komen jullie zonder problemen langs de douane?

5. Kanotocht Vechte – Quendorf- Engden

Kanotocht Vechte - QuendorfDe kanotocht bestaat uit verschillende stukken, je begint de kanotocht in Quendorf en vaart door naar Engden. Je vaart door prachtige bossen, langs open stukken en kades waar de boeren hun dieren laten grazen. Naast deze prachtige bezienswaardigheden heeft deze tocht ook nog een paar stroomversnellingen in petto.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp