Kano varen in Twente, een echt sportieve dag!

Kano varen in Twente, een echt sportieve dag!

Twente verkennen met een fiets, solex of scooter is leuk. Maar vanaf het water in een kano, dat is toch nóg leuker?

Kano varen in Twente

Wij beschikken over stabiele Canadese kano’s. Per kano kunnen 2 personen. Wij hebben een aantal super leuke routes uitgestippeld die door Nederland én Duitsland gaan. In de periode van september tot maart kun je varen op de prachtige Dinkel. Dit is een beschermd natuur gebied, daarom mag er alleen die periode gevaren worden op de Dinkel. Dit maakt het natuurlijk extra speciaal. Tijdens deze route kom je lang het Lutterzand. Dit is een prachtig natuurgebied met verschillende zandverstuivingen.

kano varen in Twente

Combineren?

Zoals alle voertuigen kun je de kano ook leuk combineren tot een arrangement. Voor de echte fanatiekelingen hebben wij het arrangement kanovaren in Twente en mountainbiken, en voor de echte natuurliefhebbers een kanotocht met een picknick.

Bij het huren van onze kano’s zitten standaard zwemvesten, peddels en een waterdichte ton voor waardevolle spullen. Wil je kano varen in Twente kijk dan op onze site.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp