Yesss Meivakantie!

Dan zit je bij Actief Twente goed! Bekijk hieronder onze gave uitjes. Wat dacht je van Expeditie Polaroid® of de nieuwe KNAAP bikes. Kortom, genoeg te beleven tijdens de meivakantie.

Corona Regels

👇 Populairste Mei Vakantie Uitjes 👇

Expeditie Polaroid

Expeditie Polaroid

Met een E-Chopper op pad op zoek naar de plaatsen op de polaroidfoto’s. Kun jij alle plekken vinden en de bijbehorende vragen beantwoorden?

Knaap Bike

Knaap Bike

Unieke fiets met robuust frame, dikke banden en lange brede zitting. Dé perfecte fiets voor een relaxte tocht. Voordeel: Kids kunnen mee achterop!

Loopfiets tocht

Loopfiets tocht

Dé hit in uitjesland: De Elektrische Loopfiets. Heb jij hem al geprobeerd? Al wandelend ga je 25km/u. Ook geschikt voor kinderen!

Instaptocht Bornse Beek

Instaptocht Bornse Beek

Elke dag in de Meivakantie kanotochten van Hengelo naar Zenderen. Dagelijkse instapmogelijkheid om 12.30 uur. Maar let op: VOL=VOL

Bekijk de kanotocht

De mooiste tochten door Twente

Twente ToerRally

Twente ToerRally

Maak kennis met de Twente Toerrally van Actief Twente. Een leuke tour over de mooiste wegen van Twente die je kunt volgen met je eigen auto!

Kickbike QR-tocht

Kickbike QR-tocht

Wij hebben puzzels op de mooiste plekjes in Twente verstopt. Scan de verstopte codes en beantwoord de vragen. Weet jij alles op te lossen?

Ouder-kind Tandem Arrangement

Ouder-kind Tandem Arrangement

De ouder-kindtandem is een gezellige tandem voor een volwassene en kindje. Er is zelfs een 3-persoons tandem beschikbaar! Op en top fun!

Vakantie = Quality Time 🤩

Uitjes met kinderen

Uitjes met kinderen

Wat ga je doen in de meivakantie met de kids? Zoek niet verder. Wij hebben de beste uitjes met kinderen verzameld. Check ze hier snel.

Uitjes met twee

Uitjes met twee

Er op uit in de Meivakantie? Check onze leukste voorstellen voor een superdagje uit met 2.

Alle Corona-Proof Uitjes

Alle Corona-Proof Uitjes

We hebben een selectie gemaakt van de beste Corona-Proof uitjes. Lekker buiten in de frisse lucht op pad en genieten, dat mag!

Check
Stuur ons een bericht via WhatsApp