7 dagen per week geopend

Tips Voor De Meivakantie

De meivakantie is in aantocht. Wil je graag een leuk uitje? Bekijk dan onze tips. We hebben activiteiten genoeg voor gezinnen en families. Wat dacht je van Expeditie Polaroid en het kanovaren op de VechteSee. Of ben je op vakantie in het mooie Twente en wil je graag de omgeving bekijken. Laat dan onze fietsen op jullie locatie bezorgen. Vandaag voor 12 uur besteld is morgen geleverd. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Meivakantie kortingscode 𝗞𝗢𝗡𝗜𝗡𝗚𝟱𝟲

Meivakantie kortingscode 𝗞𝗢𝗡𝗜𝗡𝗚𝟱𝟲

Op al onze fun voertuigen geldt 20% korting in de meivakantie. Boek nu je chopper, puch, knaapbike of de tuktuk en pak die korting! Let op! Bij het reserveren van je fun voertuig moet de code in HOOFDLETTERS bij kortingscode of tegoedbon worden ingevuld!

Pak hier je korting
De Loopfiets! Uniek In Zijn Soort

De Loopfiets! Uniek In Zijn Soort

De loopfiets is voor jong en oud. En brengt altijd een glimlach op je gezicht. Wil je een bijzonder uitje? Dan ga je met de loopfiets.

Reserveer hier je loopfiets

Ons Assortiment Fietsen

Wil je weten welke fietsen wij nog meer verhuren? Bekijk ons assortiment. We hebben toerfietsen tot hele luxe e-bikes. En familiefietsen tot stoere knaapbikes en beachcruisers. Wij verhuren geen tweedehands fietsen of restpartijen. Bij ons huur je kwalitatieve fietsen met duidelijke voorwaarden en pech-onderweg service.

Stuur ons een bericht via WhatsApp