YESS MEIVAKANTIE 2023!

Tips Voor De Meivakantie

De meivakantie is in aantocht. Wil je graag een leuk uitje? Bekijk dan onze tips. We hebben activiteiten genoeg voor gezinnen en families. Wat dacht je van Expeditie Polaroid en het kanovaren op de VechteSee. Of ben je op vakantie in het mooie Twente en wil je graag de omgeving bekijken. Laat dan onze fietsen op jullie locatie bezorgen. Vandaag voor 12 uur besteld is morgen geleverd. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Meivakantie kortingscode π—žπ—’π—‘π—œπ—‘π—šπŸ±πŸ²

Meivakantie kortingscode π—žπ—’π—‘π—œπ—‘π—šπŸ±πŸ²

Op al onze fun voertuigen geldt 20% korting in de meivakantie. Boek nu je chopper, puch, knaapbike of de tuktuk en pak die korting! Let op! Bij het reserveren van je fun voertuig moet de code in HOOFDLETTERS bij kortingscode of tegoedbon worden ingevuld!

Pak hier je korting

Puzzelen Met Je Kinderen

Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Kom speuren met je kinderen met een echte schatkaart. Los het raadsel en de puzzels op en kraak de code van de schatkist. Een leuke puzzeltocht door een prachtige omgeving.

Expeditie Polaroid

Expeditie Polaroid

Expeditie Polaroid is de puzzeltocht op de chopper of puch. Ontdek de locaties op de polaroids en maak de vragen. Dagje toeren door Twente is nog nooit zo leuk geweest.

Actief Bezig Zijn

Kanovaren

Kanovaren

Kanovaren blijft een topper onder onze uitjes. Het is een bezigheid voor jong en oud. En zeg nu zelf..., wie houdt nu niet van waterpret?

Klootschieten

Klootschieten

Te lang binnen gezeten? Ga klootschieten. Alles is geregeld: de materialen, route, spelregels en natuurlijk lekkere snacks voor onderweg.

Kickbiken

Kickbiken

Wie wil nu niet steppen? Deze leuke step heeft een groot wiel voor en een klein wiel achter. Het uitje voor jong en oud!

De Loopfiets! Uniek In Zijn Soort

De Loopfiets! Uniek In Zijn Soort

De loopfiets is voor jong en oud. En brengt altijd een glimlach op je gezicht. Wil je een bijzonder uitje? Dan ga je met de loopfiets.

Reserveer hier je loopfiets

Fietsverhuur. Wij Bezorgen Ook!

Tandems

Tandems

Tandem huren of laten bezorgen op je locatie? Dat kan! We hebben vele verschillende tandems, waaronder de ouder-kind tandem XXL. Fietsen met kinderen was nog nooit zo leuk.

Bakfiets

Bakfiets

De elektrische bakfiets geeft je heel veel vrijheid met kinderen. Ideaal als je op vakantie bent in Twente. Je kunt kiezen uit verschillende type bakfietsen.

E-bike

E-bike

Wil je een fiets huren maar hecht je waarde aan een goede fiets? Kies voor een e-bike van Actief Twente. Wij verhuren uitsluitend jonge fietsen met goede accu's.

Ons Assortiment Fietsen

Wil je weten welke fietsen wij nog meer verhuren? Bekijk ons assortiment. We hebben toerfietsen tot hele luxe e-bikes. En familiefietsen tot stoere knaapbikes en beachcruisers. Wij verhuren geen tweedehands fietsen of restpartijen. Bij ons huur je kwalitatieve fietsen met duidelijke voorwaarden en pech-onderweg service.

Bekijk hier ons assortiment fietsen
Stuur ons een bericht via WhatsApp