Topparks het Hulsbeek

Toppark Het Hulsbeek

Toppark Het Hulsbeek

Toppark ’t Hulsbeek

Toppark ’t Hulsbeek is een camperpark op een super locatie! Er is ruimte voor 50 campers op het park waarbij er voor elke camper nog steeds lekker veel privacy is.

Niet zomaar een park…

Het park heeft alles wat je nodig hebt om de hele vakantie te kunnen relaxen van een ‘broodjesservice zondag’ tot een dagelijkse ontbijtservice! Ook is er een sanitair-unit met 5 douchegelegenheden en 5 afzonderlijk toegankelijke toiletten. Zelfs wanneer er een vieze vlek in je favoriete broek zit kun je deze wassen op de camping in de wasmachine en wasdroger die aanwezig is.

Wat te doen?

Naast relaxen met een kop koffie en een heerlijk ontbijtje van de ontbijtservice is er van alles te doen. Van Het Toppark is namelijk gelegen naast recreatiepark het Hulsbeek! Op het Hulsbeek zijn er mogelijkheden van jong tot oud. Zwemmen, fietsen, wandelen maar ook evenementen! Voor ieder wat wils.

Recreatiepark Hulsbeek

Bij recreatiepark Hulsbeek kun je echt de natuur beleven. Omdat Toppark ’t Hulsbeek naast het recreatiepark is, kan de camper dus gewoon blijven staan. Perfect toch?

Activiteiten bij het Hulsbeek

Bij het Hulsbeek hoef je je zeker niet te vervelen. Suppen is dé watersport van dit moment. Het is binnen no-time een mega populaire sport geworden en wij begrijpen dat wel! Hoe heerlijk is het om op het water te peddelen en je als een beachboy of beachgirl te voelen. Wil jij dit ook ervaren? Huur dan nu je supboard!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp