Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Recreatiepark 'n Kaps

Boek je fiets

Fietshuur Recreatiepark ’n Kaps Tubbergen

Verblijf je op Recreatiepark ’n Kaps en wil je tijdens je vakantie graag fietsen huren? Dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres.  Ook voor de leukste uitjes!

Recreatiepark ’n Kaps werkt nauw samen met Actief Twente, dé allround fietsverhuur in Twente. Naast de ‘normale’ fiets, huur je hier ook ebikes, elektrische loopfietsen, steps, tandems, bakfietsen, mountainbikes maar ook honden-, bagage-, kinderkarren en kinderzitjes. Ook zijn er fietsen voor mensen met een beperking of handicap.

Last minute reserveringen zijn mogelijk tot 17.00 uur, de fietsen/voertuigen worden dan de volgende dag geleverd bij de receptie.

Fietshuur bij Recreatiepark 'n Kaps

Boek je fiets makkelijk online in slechts 5 stappen
- Selecteer de gewenste huurperiode
- Kies je fiets
- Kies eventuele accessoires
- Selecteer ‘afwijkende start-/eindlocatie’ vul hier in "Recreatiepark 'n Kaps"
- Vul tot slot je gegevens in

Boek direct

Mountainbiken bij Recreatiepark 'n Kaps

Start vanaf Recreatiepark 'n Kaps en ga crossen door de Twentse bossen met de Mountainbike en een GPS route. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn 29'ers en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Meer info

Tandem huren vanaf Recreatiepark 'n Kaps

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt.

Meer info

Scooter rijden vanaf Recreatiepark 'n Kaps

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10.00 uur voor jullie klaar bij Recreatiepark 'n Kaps inclusief een route om een dag lekker te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook zelf je route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we ook kinderzitjes voor achterop de scooter.

Meer info

Instaptocht kanovaren

Wil jij tijdens je vakantie kanovaren? Met z'n tweetjes of een klein gezelschap? Maak dan gebruik van onze instaptochten!

Meer info

Loopfiets huren bij Recreatiepark 'n Kaps

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Een superleuk dagje uit! Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van Recreatiepark 'n Kaps. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 m.

Meer info

Groepsuitje: E-choppertocht vanaf Recreatiepark 'n Kaps

Superleuk groepsuitje: een 2- of 3-uur durende tocht met de E-chopper met start en einde bij 'n Kaps. Natuurlijk inclusief een mooie route op GPS. Dit uitje is al mogelijk vanaf 10 choppers of meer.

Meer info

Alle uitjes van Actief Twente

Naast bovengenoemde mogelijkheden die wij bij Recreatiepark 'n Kaps verzorgen, bied Actief Twente in Beuningen (20 km vanaf 'n Kaps) nog véél meer leuke uitjes aan. Bekijk onze homepage voor een overzicht van al onze voertuigen en uitjes. Ga bijvoorbeeld fietsen & pannenkoeken eten, smullen maar!

Homepage Actief Twente
Stuur ons een bericht via WhatsApp