Actief in de Winter

Tijd voor binnen. Wij hebben de leukste uitjes voor binnen. Wat dacht je van een pubquiz of toch liever actief naar buiten? Ga dan mountainbiken

Bekijk alle winter uitjes

Actief in de winter

Mountainbiken

Mountainbiken

Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken in de bossen, landweggetjes en zandwegen. Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Kickbiken

Kickbiken

Kickbicken is het nieuwe steppen… Saai? In tegendeel! De kickbikes zijn voorzien van een groot voorwiel. Door het gemakkelijke gebruik zijn ze geschikt voor alle leeftijden.

Kanovaren op de Dinkel

Kanovaren op de Dinkel

Vanaf het moment dat je in de kano stapt op de Dinkel verwonder je je over wat er achter elke bocht verscholen ligt. Pak nu je kans om te varen op de Dinkel t/m 31 maart 2022.

Low Season Sale

Low Season Sale

Met korting op pad!

Het is Low Season SALE bij Actief Twente! In het laagseizoen geven wij tot wel 20% korting op de huurprijs van alle voertuigen. Bekijk snel onze tarieven!

Claim je korting

Leerzaam & sportief

Kickbike Clinic

Kickbike Clinic

Wil jij met je sportclub of collega's leren welke mogelijkheden een kickbike biedt? Boek dan een kickbike clinic en ervaar een sportieve workout met deze step.

Mountainbike Clinic

Mountainbike Clinic

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic!

Stuur ons een bericht via WhatsApp