Scooter vrienden/familie uitje

Gezellig samen met vrienden/familie een onvergetelijke dag beleven? Wij hebben genoeg arrangementen waar dat mee kan! Tour met z’n allen door twente op scooters. Kom op plekken waar je nog nooit geweest bent en laat je verrassen door onze arrangementen.

Scooter: Chill & Grill

Scooter: Chill & Grill

Lekker en gezellig met vrienden/familie barbecueën! Maar eerst gezellig een scootertocht door Twente. We hebben meerdere routes waar jullie uit kunnen kiezen. Bij terugkomst van de scootertocht staat de heelijke barbecue voor jullie klaar.

Italiaanse Pizza op de scooter

Italiaanse Pizza op de scooter

Na het ontvangst met een petit four en een glaasje alcoholvrije prosecco is het tijd om de scooters te starten. Je wordt op pad gestuurd met scooters en maakt een tocht door de mooie Twentse omgeving. Bij terugkomst staat Fabio voor jullie klaar. De pizza's worden ter plekke door Fabio gebakken, in zijn traditionele houtoven uit Italië.

Scootertocht en High Beer

Scootertocht en High Beer

Wanneer de koffie/thee met krentenwegge op is, starten jullie met de scootertocht. Door onze ruime keus uit routes zit er voor iedereen altijd wat leuks tussen. Wanneer jullie terug zijn van de scootertocht, staan er verschillende biersoorten voor jullie klaar. Een lekkere snack mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Scootertour Ootmarsum & Huis Singraven

Scootertour Ootmarsum & Huis Singraven

Voordat je op de scooter stapt, mag je eerst gaan genieten van een kopje koffie/thee met appelgebak. Via een mooie route gaan jullie naar het historische stadje Ootmarsum, hier hebben jullie even tijd om een kijkje te nemen in Ootmarsum. De scooters worden weer gestart en jullie zetten koers naar Landgoed Singraven. Jullie worden daar ontvangen door de gids en krijgen jullie een rondleiding door Huis Singraven.

Scooterrijden & Glasblazer Hot Marks

Scooterrijden & Glasblazer Hot Marks

Kom scooterrijden en ontdek de mooiste paden in Twente. Vanaf Actief Twente vertrek je via een mooie route richting Ootmarsum voor de demonstratie glasblazen van ‘Hot Marks’.

Proeverij Twente

Proeverij Twente

Na een ontvangst met koffie/thee en appelgebak, stap je op de retro scooter en ga je op pad. Op een stijlvolle Italiaanse scooter toer je van proeverij naar proeverij, waarbij elke tussenstop locatie garant staat voor een kleine culinaire verrassing. Je komt langs allerlei bijzondere plekjes van Twente.

QR Scooter Rally Twente

QR Scooter Rally Twente

Ga in teams op pad op echte Italiaanse scooters voor een scooteruitje in Twente en verdien de meeste punten. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR Scooter Rally Twente!

All you can do

All you can do

Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? Geen probleem! Met dit all you can do arrangement kun je gebruik maken van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit

Alle scooter vrienden/familie uitjes

Alle scooter vrienden/familie uitjes

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze scooter vrienden/familie uitjes? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle scooter vrienden/familie uitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp