Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Solex arrangementen

Solex arrangementen

Bekijk hieronder onze solex arrangementen, zit je gewenste arrangement er niet tussen? Neem contact met ons op en wij maken vrijblijvend een voorstel voor je.

Tip 1: Solex & Barbecue

Eerst ontvangst met koffie/ thee en een krentewegge om vervolgens op pad te gaan met de solex. We hebben meerdere routes waar je uit kunt kiezen van ca. 2 uur. Bij terugkomst van de solextocht staat er een barbecue voor jullie klaar.

Bekijk arrangement

Tip 2: Solex dagprogramma

Een compleet dagprogramma met verschillende activiteiten? Dat kan! Na de koffie is het tijd voor een tocht op de solex voorzien van een complete solex outfit. Na het solex rijden is het tijd om in de kano te stappen. Na afloop van de kanotocht staan er fietsen voor jullie klaar met een route terug naar Actief Twente met als afsluiting een barbecue

Bekijk arrangement

Tip 3: Pizza & Solex

We starten met een glaasje (alcoholvrije) prosecco om vervolgens op pad te gaan op een solex. Een 2 uur durende rit door het prachtige twente met leuke dorpjes en natuur zal eindigen bij Actief Twente. Daar staat Fabio klaar met zijn traditionele houtoven uit Italië om heerlijke pizza's voor jullie te maken.

Bekijk arrangement

Klootschieten, Solextocht & Slow food Lunch

Daag je familie/ collega’s/ vrienden uit voor een potje klootschieten. Wie heeft de beste worp? Erg leuk als personeelsuitje of als je gewoon een onvergetelijke dag wilt. Leg eerst een tocht af op een echte ouderwetse solex. Wist je dat de Solex in de jaren 50 en 60 Hèt vervoersmiddel was om van A naar B te komen?

Bekijk het arrangement

Solex & Klompenmakerij

Wellicht heb je je nog nooit afgevraagd hoe klompen worden gemaakt, laat staan dat je een rondleiding in een klompenmakerij hebt gevolgd. Kijk en luister naar het verhaal van Klompenmaker Koops. Via een mooie route op de solex door Twente kom je bij de klompenmakerij.

Bekijk het arrangement

All you can do

Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? Geen probleem! Met dit all you can do arrangement kun je gebruik maken van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten.

Bekijk het arrangement

Paintball en Solexrijden

Nadat de koffie/thee op is stappen jullie op de nostalgische solex. Tijdens de tocht kom je langs de gezelligste terrassen en mooiste plekjes. De paintball locatie bevindt zich op de route, eenmaal daar aangekomen kan de actie beginnen!

Bekijk het arrangement

Early Bird Deal Solex

Wie wil dat nu niet… in de ochtend heerlijk relaxed er op uit?! De wind door de haren, de zon op het gezicht en volop genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor de ochtend hebben we een unieke solex aanbieding

Bekijk het arrangement

Solextocht en Boogschieten

Nadat de koffie/thee en krentenwegge op is beginnen jullie met de solextocht. Na 2 uur gereden te hebben komen jullie terug bij Actief Twente. Vanaf hier gaan jullie boogschieten samen met een begeleider. Dit is de kans om je 'Robin Hood' instinct naar boven te halen.

Bekijk het arrangement

Grote groepen

Met ruim 70 ouderwetse solexen op stal én daarnaast ook nog een heel breed assortiment met andere types voertuigen, is er voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid! Van alleen een activiteit tot een compleet verzorgd dag-/avondprogramma met eten, drinken, muziek en veel gezelligheid...

Meer info
Stuur ons een bericht via WhatsApp