Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Solex vrienden/familie uitje

Samen met vrienden/familie een onvergetelijke dag beleven? Wij hebben genoeg arrangementen waar dat mee kan! Nostalgische en in stijl op een solex rijden, dat zorgt voor hilarische momenten. Bekijk hier onze arrangementen.

Solex en Barbecue

De snorbrommetjes staan voor jullie klaar! We hebben meerdere routes waar jullie uit kunnen kiezen om Twente op een nostalgische manier te ontdekken. Bij terugkomst staat de barbecue voor jullie klaar. Perfect om de grilmeester in jezelf naar boven te halen!

Bekijk het arrangement

Pizza en Solex

We sturen je op pad met onze solexen voor een 2 uur durende tocht door de omgeving. Bij terugkomst staat Fabio voor jullie klaar. Fabio bakt ter plekke heerlijke Italiaanse pizza's voor jullie! Hij heeft zijn traditionele houtoven meegenomen.

Bekijk het arrangement

Solex dagprogramma

Een compleet dagprogramma met verschillende activiteiten? Dat kan! Na de koffie is het tijd voor een tocht op de solex voorzien van een complete solex outfit. Na het solex rijden is het tijd om in de kano te stappen. Na afloop van de kanotocht staan er fietsen voor jullie klaar met een route terug naar Actief Twente met als afsluiting een barbecue.

Bekijk het arrangement

Paintballen en Solexrijden

Nadat de koffie/thee op is stappen jullie op de nostalgische solex. Tijdens de tocht kom je langs de gezelligste terrassen en mooiste plekjes. De paintball locatie bevindt zich op de route, eenmaal daar aangekomen kan de actie beginnen!

Bekijk het arrangement

Solextocht en boogschieten

Nadat de koffie/thee en krentenwegge op is beginnen jullie met de solextocht. Na 2 uur gereden te hebben komen jullie terug bij Actief Twente. Vanaf hier gaan jullie boogschieten samen met een begeleider. Dit is de kans om je 'Robin Hood' instinct naar boven te halen.

Bekijk het arrangement

Solex en bierbrouwerij

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe ze bier brouwen? Of is bier je grootste passie? Dan is dit de kans om alles over het bier brouwen te weten te komen! Op de solexen rijden jullie naar bierbrouwerij Othmar en krijgen hier een rondleiding.

Bekijk het arrangement

Stokerij Sculte & Solextocht

Zijn jullie een echte liefhebbers? Dan is dit het perfecte arrangement voor jullie! Met de solexen rijden jullie richting Stokerij Sculte. Hier krijgen jullie een rondleiding en natuurlijk gaan jullie ook een van de destillaten proeven!

Bekijk het arrangement

Solex rijden en Kasteel Singraven

Na uitleg en een klein testrondje vertrek je op de solex met een door ons gemaakte route en kom je langs de mooiste plekjes in Twente. Halverwege jullie route is het tijd voor een tussenstop. Jullie krijgen een rondleiding in Kasteel Singraven. Neem tijdens de rondleiding een kijkje binnen in het kasteel en aanschouw de bijzondere collectie meubels en kunstwerken.

Bekijk het arrangement

Bekijk alle solex vrienden/familie uitjes

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze solex vrienden/familie uitjes? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle solex vrienden/familie uitjes