7 dagen per week geopend
Teambuilding in Twente, vele activiteiten bij Actief Twente

Teambuilding in Twente, vele activiteiten bij Actief Twente

Het is natuurlijk erg belangrijk om een goede band binnen het team te hebben. Dat hebben wij zelf bij Actief Twente goed op orde. Daarom hebben wij hiervoor speciale activiteiten wat de band lekker hecht maakt. Teambuilding in Twente!

Daag elkaar uit

Elkaar uitdagen maakt het alleen maar spannender. Ga na een leuke intensieve solex of scootertocht met z’n allen boogschieten of bamboestieken. Wie haalt de meeste punten? Wie schiet de pijl in de roos? Of welk team maakt de hoogste toren? Na de tijd gezellig met elkaar barbecueën en de dag bespreken. Wij garanderen een geslaagde dag! Een ander leuk idee is een kanotocht over de Dinkel. Tijdens deze toch kom je langs het Lutterzand, dit is een mooi natuurgebied met verschillende zandverstuivingen.

personeelsfeest_boogschieten (1)

Een rustige activiteit?

Voor de rustige teambuilding hebben wij ook vele arrangementen klaar staan. Een QR-Rally op de scooter, maak alle opdrachten in teamverband en kijk na de tijd welk team de meeste punten heeft gescoord. Begin of sluit deze dag af met een heerlijke lunch, barbecue of een High-tea. Actief Twente beschikt over veel activiteiten voor de teambuilding in Twente

Voor meer informatie:

www.actieftwente.nl

teambuilding in twente

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp