Winter Barbecue

Winter Barbecue

Keuze uit diverse drankarrangementen
Complete barbecue inclusief salades, stokbrood etc.

Winterbarbecue

Actief Twente zou Actief Twente niet zijn als we jullie ook de dag van jullie leven kunnen verzorgen in de winter. Wij houden van leuke activiteiten, maar we zijn gek op een goede barbecue! We laten zelfs in de winter graag zien welk Twents vlees we in de kuip hebben. Wil je laten zien wie de beste winter grillmeester is? Of zoek je een culinaire afsluiter van de dag? Onze barbecue mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en geschikt voor alle gelegenheden.

Actief Twente

De Bar van Actief Twente staat voor gezelligheid in een trendy sfeer. Voor of na je tocht kun je genieten in onze bar met cactussen, platenspeler en retro meubels. De Bar beschikt over een traditionele veranda met schommelstoel en een super zonneterras met uitzicht over de Twentse weilanden. Daarnaast hebben we een overdekte veranda en verzorgen we buiten een gezellig kampvuur om de sfeer en temperatuur warm te houden.

De winter Barbecue bestaat o.a. uit:
Hamburgers, Speklappen, Worstjes & Varkensfiletlapjes
Rundvleessalade, Italiaanse pastasalade, Rauwkost, Stokbrood, Kruidenboter
En met daarbij natuurlijk de nodige (warme) sausen. Het eten wordt door jullie zelf bereidt. We maken gebruik van gas barbecues.

Uitbreidingsmogelijkheden

Een barbecue is erg leuk om te doen in de winter. Maar een barbecue smaakt het best na een dag hard werken! Of na een dag gewoon leuke dingen doen. Bij Actief Twente hebben we meer dan genoeg leuke dingen te doen. Op verzoek kan er een privé koelkast voor jullie groep klaargezet worden. Overige consumpties zijn niet inbegrepen.

Als uitbreidingsmogelijkheid kunnen jullie zelf je Sundea ijs samenstellen. Er is keuze uit verschillende sauzen en toppings. Ga aan de slag om jouw ultieme ijsje samen te stellen. Genieten!!!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp