7 dagen per week geopend
Kano Instaptocht Vechte – van Engden naar Pier99 incl. Kickbike (zomervakantie)

Kano Instaptocht Vechte – van Engden naar Pier99 incl. Kickbike (zomervakantie)

2,5 a 3 uur durende kanotocht
Vanaf 2 personen mogelijk
Elke woensdag in de zomervakantie
Inclusief kickbikehuur
Waterdichte ton voor bagage
Zwemvesten

Boek nu

€ 20,- p.p.

Geniet van een mooie kanotocht van Engden naar Pier99. Ervaar de rust en schoonheid van de natuur terwijl je door een prachtige omgeving peddelt. Af en toe wat stroomversnellingen zorgen voor extra opwinding tijdens deze ontspannende kanotocht.

Wat is een Instaptocht?

Een instaptocht is een kanotocht met een vast tijdstip. Je vaart zonder begeleiding en individueel. Doordat we de kanotocht aanbieden met een vast startmoment kunnen kleine groepjes ook genieten van deze mooie kanotocht. Bekijk hier de instaptijden.

Ben je met meer dan 10 personen? Dan kun je starten op elke dag/tijd.

De Kanotocht

We verzamelen op de parkeerplaats aan de Engderstrasse. Na de uitleg over het kanovaren en het traject vaar je naar het eindpunt  Pier99. De kanotocht duurt ca. 2,5 uur. Bekijk hier het vaartraject. Bij Pier99 trek je de kano op de wal en heb je het eindpunt van de tocht bereikt. Hier staan de kickbikes voor jullie klaar en vervolgen jullie de tocht naar het beginpunt.

De Vechte

De Vechte in Duitsland kronkelt als een langgerekt natuurgebied door de hele streek Grafschaft Bentheim. In Nordhorn komen twee rustige zijtakken in het centrum samen. De Vechte beschikt over rustige en avontuurlijke delen en is daarmee geschikt voor iedereen. Wil je meer weten over de Vechte, lees hier alle achtergrond informatie.

 

De Kano

Kanovaren is een ontspannen activiteit en daarvoor zijn Canadese kano’s het meest geschikt. Canadese kano’s hebben plek voor drie volwassenen of twee volwassenen en twee kleine kinderen. De voordelen van een Canadese kano zijn:

Prijzen en voorwaarden

  • De instaptocht gaat door bij een minimale deelname. Indien er te weinig groepjes aangemeld zijn is het mogelijk dat de tocht verplaatst wordt. Wij stellen je hiervan tijdig op de hoogte.
  • Vervoer van eindlocatie terug naar startlocatie gaat via de kickbike en is bij deze tocht inbegrepen.
  • Van april tot en met augustus bieden wij ook de instaptocht op de VechteSee aan, deze is dagelijks boekbaar met uitzondering van de woensdag.
  • Neem voor de zekerheid een handdoek en wat droge kleding mee.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp