7 dagen per week geopend

Op zoek naar een bedrijfsuitje met school?

Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Leraren en scholen uitjes

Leraren en scholen uitjes

Wil je een bedrijfsuitje met school of gewoon met de collega’s op pad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De jaarlijkse eindejaarsuitjes van scholen en leraren worden begin van het nieuwe jaar gepland, maar wat zijn nou leuke uitjes om samen met je collega’s te doen? Het blijft lastig om met een origineel voorstel te komen bij je collega’s. En daarom hebben wij de top 5 leukste eindejaarsactiviteiten op een rij gezet:

All you can do programma

Met je bedrijfsuitje van school zit je bij het all you can do programma perfect! Bij het all you can do programma maken jullie gebruik van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit! Benieuwd? Bekijk hier het programma.

Lunch pick & mix

Bedrijfsuitje school - lunchStart voordat jullie een tocht gaan maken op de voertuigen met een heerlijke lunch van Joke, de moeder van Robert-Jan. Geniet van een lekkere soep, diverse broodsoorten en vele andere versnaperingen. Maak alvorens een keuze met welke voertuigen jullie op pad willen gaan en wij zorgen dat de juiste voertuigen klaar staan voor jullie na de lunch. Benieuwd? Bekijk hier het programma.

Kanovaren & tandem tocht met opdrachten

Bedrijfsuitje school - kanotochtNa een gezamenlijk ontvangst bij het beginpunt van de kanotocht kan de uitleg van het programma beginnen. De groep wordt verdeeld in twee groepen, groep 1 start met een kanotocht en groep 2 start met een tocht op tandems met diverse activiteiten voor onderweg. Na een gezamenlijke lunch wisselen de groepen van activiteit. Benieuwd? Bekijk hier het programma.

GPS tocht en onbeperkt Pizza

Pizza Steenoven
Een mooie sfeer foto van Fabio in actie

Bij ontvangst op onze locatie staat de Glühwein en cake met slagroom voor jullie klaar. Buiten brandt de vuurkorf  voor een sfeervol ontvangst. De GPS tocht bestaat uit verschillende aanwijzingen en opdrachten. De juiste antwoorden helpen jullie om de goede route te nemen en weer terug te komen naar de locatie van Actief Twente. De pizza oven van Fabio is al op temperatuur en middels show-cooking worden er onbeperkt pizza’s gebakken met diverse toppings. Benieuwd? Bekijk hier het programma

QR Scooter Rally Twente

Bedrijfsuitje school - QR tochtWij hebben QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt. Elk team ontvangt een speciaal roadbook, hierin staan de QR hotspots aangegeven. Volg de aanwijzingen in het roadbook en vind de QR-codes. Na afloop van de tocht is het tijd voor een hapje en een drankje. Benieuwd? Bekijk hier het programma.

Staat er niet iets tussen wat je in gedachte had? Neem dan contact met ons op en plan jouw ideale uitje! Telefoon: 0541 29 98 21

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp