Vrijgezellenfeest voor hem

Het feestje bij uitstek!

Onze vrijgezellenfeestjes voor mannen!

Ga je met de mannen op pad voor een vrijgezellenfeest? Bekijk dan eens onze leuke en stoere vrijgezellen mannenuitjes. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Chopper en food

Chopper en food

De Chopper... dé rage in Twente! Heerlijk stoer rondtoeren door Twente met na afloop heerlijke pizza's of een BBQ. Een uitje met een hoog fun gehalte. Perfect voor je vrijgezellenfeest!

Meer info & reserveren
Paintballen en choppertocht

Paintballen en choppertocht

Dit sportieve paintball en chopper arrangement is de ultieme uitdaging voor je vrijgezellenfeestje. Tuf eerst gemoedelijk met de chopper door het glooiende landschap. En ga daarna paintballen bij Paintball Warriors!

Kano en mountainbike

Kano en mountainbike

Wil je een actief vrijgezellenfeest? Dan is kanovaren in combinatie met mountainbiken het uitje dat jij zoekt! Waar je in de kano in een rustig tempo over het water vaart, cross je met de mountainbike met snelheid door de bossen.

Toeren en Othmar Bierbrouwerij

Toeren en Othmar Bierbrouwerij

Altijd al benieuwd geweest hoe ze bier brouwen? En is bier je grootste passie? Dan kom je nu alles te weten bij Othmar. Dit in combinatie met een voertuig is een top vrijgezellenfeest uitje.

Scootertocht en high beer

Scootertocht en high beer

Ga samen met je vrienden op pad op een Italiaanse scooter en proef na afloop diverse bieren tijdens een bierproeverij. Proost op je vrijgezellenfeest met de verschillende speciaal bieren.

E-puch & boogschieten

E-puch & boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van ons mooie Twente. Dit arrangement wordt afgesloten met een boogschietcompetitie.

🥳 Vrijgezellen themafeestjes 🥳

Wil je het over een hele andere boeg gooien? Dan hebben wij de vrijgezellen themafeestjes. Ben je op zoek naar ‘de Mol’ of wil je je ergens laten droppen? Wij organiseren het voor je!

💡Natuurlijk zijn al deze themafeestjes te combineren met eten en drinken. Wil je vooraf nog op pad met een voertuig? Vraag naar de mogelijkheden!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Een geheimzinnig spel voor de Mol én voor de andere kandidaten! Er worden diverse spellen gespeeld. Snap jij de hints? En weet jij wie de Mol is?

Pub quiz

Pub quiz

Zijn jullie fanatieke spelletjes spelers? Dan moet je echt een keer de pub quiz spelen. Vele rondes met leuke vragen, geluidsmomenten en nog veel meer!

Dropping

Dropping

Zin om iets uitdagends te doen? Actief Twente heeft nu een nieuw (winter) arrangement namelijk: een dropping. Dus trek je (winter)jas alvast maar aan!

Boogschieten beer & bites

Boogschieten beer & bites

Test je vaardigheidskills. Ga boogschieten! Inclusief begeleider, handboog en materialen. Een competitie met als afsluiter een hapje en een drankje.

Workshop proef & beleef

Workshop proef & beleef

Wil je iets avontuurlijks? Dan is dit de perfecte workshop voor jullie. Ga op pad met een professionele jachtopziener en bereid daarna je vlees op de barbecue met een passie-volle chefkok. Een uniek uitje als je een natuur- en een wildliefhebber bent.

Bekijk het arrangement

Zet je vrijgezel op de loopfiets!

Ga met z’n allen op de chopper…, maar zet de vrijgezel op de loopfiets. Net even iets anders maar ontzettend leuk om te zien en te doen.

Bekijk alle vrijgezellenfeest ideeën voor mannen!

 

 

Reserveer hier je loopfiets voor de vrijgezel
Bekijk alle vrijgezellenfeest ideeën voor mannen!

Bekijk alle vrijgezellenfeest ideeën voor mannen!

Heb je toch nog geen keuze kunnen maken? Geen paniek! Check hier alle overige mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest. Wil je graag een vrijgezellenfeest op maat, bel of mail ons en wij helpen je graag? Niets is ons te gek 😃

Bekijk alle ideeën
Stuur ons een bericht via WhatsApp