Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Hotel Erve Hulsbeek

Hotel Erve Hulsbeek

Verblijf je bij Hotel Erve Hulsbeek en wil je tijdens je vakantie graag een leuk dagje uit? Dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres.

Hotel Erve Hulsbeek werkt nauw samen met Actief Twente, dé uitjes specialist in Twente. Voor Hotel Erve Hulsbeek hebben wij een divers assortiment samengesteld met onder andere onze elektrische loopfietsen, e-choppers, scooters, solexen maar ook beschikt Actief Twente over diverse soorten fietsen. Ga bijvoorbeeld op pad met onze mountainbikes of tandems. Voor ieder wat wils!

Last minute reserveringen zijn mogelijk tot 17:00, de voertuigen/fietsen worden dan de volgende dag geleverd bij de receptie.

 

Fietshuur bij Hotel Erve Hulsbeek

Boek je fiets makkelijk online in slechts 5 stappen
- Selecteer de gewenste huurperiode
- Kies je fiets
- Kies eventuele accessoires
- Selecteer ‘afwijkende start-/eindlocatie’ vul hier in "Hotel Erve Hulsbeek"
- Vul tot slot je gegevens in

Boek direct

E-Choppertocht vanaf Erve Hulsbeek

Superleuk uitje: een 2- of 3-uur durende tocht met de E-chopper met start en einde bij Erve Hulsbeek. Natuurlijk inclusief een mooie route op GPS. Dit uitje is mogelijk vanaf 10 choppers.

Meer info

Loopfietstocht vanaf Erve Hulsbeek

Ga op pad met de elektrische loopfiets. Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van 25km/u door de mooie omgeving van Erve Hulsbeek.

Meer info

Scootertocht vanaf Erve Hulsbeek

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10:00 voor jullie klaar bij de receptie van Erve Hulsbeek inclusief een route voor een mooie dag uit. Natuurlijk mag je ook je eigen route rijden.

Meer info

Excursies voor groepen vanaf Hotel Erve Hulsbeek

Start vanaf Hotel Erve Hulsbeek en ga met een voertuig naar keuze op pad. Onderweg maak je een tussenstop bij 1 van de vele verschillende locaties. Hier volg je een rondleiding.

Meer info

Mountainbike tocht met GPS vanaf Hotel Erve Hulsbeek

Start vanaf Hotel Erve Hulsbeek en ga crossen door de Twentse bossen met de mountainbike en een GPS route. Een leuk & sportief uitje voor iedereen! Onze mountainbikes zijn 29'ers.

Meer info

Tandemtocht vanaf Hotel Erve Hulsbeek

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook een speciale ouder-kind tandems. Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt.

Meer info

Alle uitjes van Actief Twente

Naast bovengenoemde mogelijkheden die wij bij Hotel Erve Hulsbeek verzorgen, bied Actief Twente in Beuningen ( 10 km vanaf Erve Hulsbeek) nog véél meer leuke uitjes aan. Bekijk onze homepage voor een overzicht van al onze voertuigen en uitjes. Ga bijvoorbeeld fietsen & pannenkoeken eten, smullen maar!

Homepage Actief Twente