Elektrische loopfiets-vriendenuitje

Ben je op zoek naar een vriendenuitje met een elektrische loopfiets? Bekijk onze arrangementen en je zult gegarandeerd een onvergetelijke dag beleven.

Loopfiets & Food

Loopfiets & Food

Na een warm ontvangst met eventueel koffie/thee staan de loopfietsen voor jullie klaar. kies voor vertrek uit een van onze vele gratis routes. Jullie ‘loopfietsen’ een route met horeca gelegenheden onderweg. Na afloop kun je er uit kiezen om te barbecuen, Pizza's te eten of onbeperkt pannenkoeken te eten.

Fiets en Diner

Fiets en Diner "Proef en Smaak"

Het Fiets & Diner "Proef en Smaak" arrangement volgt een route van Ootmarsum naar Denekamp. Laat je bij elk van de restaurants verassen door de gangen die geserveerd worden. Leuk om de mooie routes door Twente te volgen en om dit met vrienden te doen.

Green Tea

Green Tea

Actief Twente beschikt over diverse duurzame voertuigen; E-chopper, Elektrische Loopfiets, E-scooters, Kickbike en verschillende fietsen. Combineer een High Tea met een duurzaam voertuig en je hebt het Green Tea arrangement. Leuk om met grote groepen en vrienden te doen.

QR Rally met de fiets

QR Rally met de fiets

Strijd tegen vrienden en tijdens onze QR Rally. Je volgt een route door twente en moet op zoek naar QR codes verstopt op de mooiste plekjes van Twente. Geniet na de QR Rally nog van de Borrels met Ballen.

Early Bird Deal Loopfiets

Early Bird Deal Loopfiets

Start de Early Bird Deal tussen 09:00 en 11:00 en kies uit een van de vele routes of stel zelf je eigen route samen. Toer met de Loopfiets door de mooiste plekjes in Twente en kom na afloop terug om te genieten van je lunchmaaltijd.

High Wine

High Wine

Houd jij van wijn en heb je zin om met je vrienden wat leuks te doen? Probeer dan de High Wine! Kies je favoriete wijnsoorten uit en stel de wijnproeverij zelf samen.

Bierproeverij

Bierproeverij

Combineer een fietstocht door de mooie natuur van Twente nu met onze bierproeverij bij Actief Twente. Geniet met je vrienden van onze lekkerste speciaal biertjes gereserveerd in 3 rondes.

Pizza Pick & Mix

Pizza Pick & Mix

De 2 uur durende routes waar je uit kunt kiezen gaan door de prachtige natuur van Twente. Jullie kunnen bij terugkomst genieten van pizza's die worden bereidt in een traditionele houtoven.

Alle loopfiets-vriendenuitjes bekijken

Alle loopfiets-vriendenuitjes bekijken

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze vrienden-uitjes met een loopfiets? Hier hebben we alle arrangementen voor je op een rij gezet.

Bekijk alle loopfiets-vriendenuitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp