Loopfiets teamuitjes

Ben je op zoek naar een teamuitje met een loopfiets door Twente? Bekijk onze arrangementen en je zult gegarandeerd een onvergetelijke dag beleven.

Loopfiets & food

Loopfiets & food

Na een warm ontvangst met koffie/thee staan onze loopfietsen klaar voor een door jullie uitgekozen route door Twente. Na afloop van de tocht kunnen jullie onbeperkt drankjes nuttigen en genieten van een heerlijk diner met pannenkoeken, pizza of een barbecue.

All you can do

All you can do

Als je niet kunt kiezen tussen onze arrangementen kun je met ons all you can do arrangement meedoen met verschillende activiteiten en gebruik maken van al onze voertuigen. Sluit je dag af met een heerlijke barbecue of met vers gebakken pizza's en geniet de hele dag van drankjes in onze bar.

QR Rally met de fiets

QR Rally met de fiets

Strijd tegen vrienden en teamgenoten tijdens onze QR Rally. Je volgt een route door twente met door jullie uitgekozen voertuigen en moet op zoek naar QR codes verstopt op de mooiste plekjes van Twente. Geniet na de QR Rally nog van de Borrels met Ballen.

Lunch Pick & Mix

Lunch Pick & Mix

Geniet van een lunch op het door jullie gewenste tijdstip. Geniet tijdens de lunch van een lekkere soep, diverse broodsoorten met beleg, een heerlijk broodje kroket en van koffie/thee, melk en jus d’orange.

Pizza Pick & Mix

Pizza Pick & Mix

Bij aankomst staat er een glaasje alcoholvrije Prosecco en een petit four voor je klaar. De routes waar je uit kunt kiezen duren 2 uur en gaan door de prachtige natuur van Twente. Bij terugkomst kunnen jullie genieten van pizza's die worden bereidt in een traditionele houtoven.

Fiets & Diner

Fiets & Diner "Gastvrij Twente"

Kies voor het Fiets & Diner "Gastvrij Twente" arrangement om de mooiste plekjes van Twente te ontdekken op de fiets. Tijdens deze 4 uur durende fietstocht met de door jullie gekozen vervoersmiddelen kom je langs drie verschillende restaurants waar je bij elk van deze restaurants een heerlijke gang krijgt.

Fiets & Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Othmar Bierbrouwerij

Bij aankomst bij Actief Twente staat er koffie/thee klaar en kunnen jullie je eigen fietsroute uitstippelen. Eenmaal aangekomen bij de Othmar Bierbrouwerij krijgen jullie een rondleiding door de brouwerij en kunnen jullie ervoor kiezen om de fietstocht door te zetten of om terug te fietsen waar er borrels en ballen voor jullie klaarstaan.

Feestavond met activiteit

Feestavond met activiteit

Je kunt bij aankomst kiezen tussen al onze voertuigen die voor jullie zullen klaarstaan. De routes zijn al voor jullie uitgestippeld en eenmaal onderweg kunnen jullie de omgeving verkennen. Bij terugkomst zal er een barbecue voor jullie klaarstaan en zal er een DJ tot middernacht muziek draaien.

Alle teamuitjes met een loopfiets

Alle teamuitjes met een loopfiets

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze teamuitjes met een loopfiets? Hier hebben we hebben we alle arrangementen voor je op een rij gezet.

Bekijk alle loopfiets teamuitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp