Loopfiets uitjes met eten

Ben je op zoek naar elektrische loopfiets-uitjes met eten? Bekijk onze arrangementen en je zult gegarandeerd een onvergetelijke dag beleven.

Green Tea

Green Tea

Actief Twente beschikt over diverse duurzame voertuigen; E-chopper, Elektrische Loopfiets, E-scooters, Kickbikes en verschillende fietsen. Combineer een High Tea met een duurzaam voertuig en je hebt het Green Tea arrangement.

Loopfiets & Food

Loopfiets & Food

Na een warm ontvangst met eventueel koffie/thee staan de loopfietsen voor jullie klaar. Jullie volgen een route met horeca gelegenheden onderweg. Na afloop kun je er uit kiezen om te barbecuen, Pizza's te eten of onbeperkt pannenkoeken te eten.

Lunch Pick & Mix

Lunch Pick & Mix

Start de dag met een heerlijke lunch verzorgd door Joke, de moeder van Robert-Jan voordat jullie een tocht gaan maken op een van de voertuigen. Willen jullie een lunch nadat jullie een tocht hebben gemaakt? Dat kan!

Fiets & Diner

Fiets & Diner "Gastvrij Twente"

Ook leuk om te doen is het Fiets & Diner "Gastvrij Twente" arrangement. Je volgt hierbij een mooie route richting Ootmarsum waar je bij elke stop verwacht wordt voor een diner van 1 gang. Leuk om deze route te volgen met een Elektrische loopfiets.

Fiets & Diner

Fiets & Diner "Proef en Smaak"

Het Fiets & Diner "Proef en Smaak" arrangement volgt een route van Ootmarsum naar Denekamp. Laat je bij elk van de restaurants verassen door de heerlijke gangen die geserveerd worden.

Pannenkoeken Pick & Mix

Pannenkoeken Pick & Mix

Na de tocht door Twente worden hier pannenkoeken voor jullie gebakken door twee professionele pannenkoekenbakkers. Geniet van onbeperkt pannenkoeken eten met de keus uit meer dan 20 verschillende ingrediënten.

Barbecue Pick & Mix

Barbecue Pick & Mix

Houdt jij van natuur, zon, leuke activiteiten en goed eten. Hoe kun je een tocht dan beter afsluiten dan met een Barbecue? Na een hele dag op pad te zijn geweest is het heerlijk om de dag culinair af te sluiten.

Pizza Pick & Mix

Pizza Pick & Mix

De 2 uur durende routes waar je uit kunt kiezen gaan door de prachtige natuur van Twente. Bij terugkomst kun je genieten van pizza's die worden bereidt in een traditionele houtoven.

Alle loopfiets-uitjes met eten bekijken

Alle loopfiets-uitjes met eten bekijken

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze loopfiets-uitjes met eten? Hier hebben we alle arrangementen voor je op een rij gezet.

Bekijk alle loopfiets-uitjes met eten
Stuur ons een bericht via WhatsApp