Meest geboekte arrangementen

Wat gaan jullie doen?

Bekijk onze meest geboekte arrangementen, want de keuze is reuze! En wat fijn dat wij onze meest geboekte arrangementen voor je op een rijtje hebben gezet, dat maakt het toch een stukje makkelijker.

3. Chopper & Food

3. Chopper & Food

Combineer je chopper uitje met lekker eten! Stel eenvoudig je eigen arrangement samen met een chopper.

1. QR Scooter rally

1. QR Scooter rally

We hebben de QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in en rond oude gebouwen, op hekken of zelfs op de grond. Scan de code met je telefoon en kijk in het roadbook voor de aanwijzingen.

2. Barbecue Pick & Mix

2. Barbecue Pick & Mix

Wij houden van natuur, zon, leuke activiteiten en goed eten. En hoe kun je een tocht beter afsluiten dan met een barbecue?

4. All you can do

4. All you can do

Met het all you can do arrangement maak je gebruik van al onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit de dag af met een heerlijke barbecue of vers gebakken pizza's.

5. Proeverij Twente

5. Proeverij Twente

Met het proeverij Twente arrangement heb je drie tussenstops bij restaurants met een proeverij van kleine hapjes. Op een italiaanse scooter toer je van proeverij naar proeverij...

6. Smokkeltocht

6. Smokkeltocht

Durf jij het aan? De smokkeltocht is een mysterieuze, spannende en avontuurlijke wandeltocht. Jullie gaan in groepen op pad met de opdracht om zoveel mogelijk smokkelwaar weer in te leveren.

7. Kanotocht Quendorf - Engden

7. Kanotocht Quendorf - Engden

Deze kanotocht bestaat uit verschillende stukken. Je begint de tocht in Quendorf en vaart door naar Engden. Je vaart door prachtige bossen, langs open stukken en kades waar de boeren hun dieren laten grazen.

8. High Tea & Italiaanse scooter

8. High Tea & Italiaanse scooter

Start de dag goed met een goed verzorgde High Tea van Joke, de moeder van Robert-Jan. En stap vervolgens op de scooter met een van onze vele routes.

9. Verjaardagsfeest

9. Verjaardagsfeest

Heb jij binnenkort een feestje te vieren? Komt Abraham of Sara op bezoek, of wordt het gewoon weer eens tijd voor een knalfeestje? Van slingers aan de wand, tot aan lekkere hapjes en drankjes, aan alles is gedacht!

10. Loopfiets & Food

10. Loopfiets & Food

Maak de loopfiets tocht compleet met een barbecue of vers gebakken pizza's. Een arrangement om van te smullen!

Stuur ons een bericht via WhatsApp