Restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel Zenderen

Restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel

Ben je op zoek naar een sfeervol pannenkoekenhuis? Dan zit je bij restaurant Smikkel aan het goede adres! Ze hebben een uitgebreide kaart maar ook voor een heerlijk kopje koffie, thee of een lekker biertje kun je er terecht. En voor je hond hebben ze een eigen bakje water. Dus neem gezellig je viervoeter mee!

Uitgebreide kaart

Ze staan bekend om de afwisselende en regionale producten, zoals de 100% runderburger uit Saasveld. Verder hebben ze ook een kleine kaart met heerlijke gerechten. Je kunt genieten van een hapje en een drankje buiten op het zonnige terras of binnen.

Wist je dat…

Je bij restaurant Smikkel ook je kinderfeestjes kunt vieren? En ook voor feesten en partijen bieden ze volop mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of een 50 jarig feestje. Ze bieden voor elk budget iets aan. Het restaurant bestaat uit meerdere gezellige zalen wat dus voor een ruime keuze zorgt. Belangrijk om te weten is, dat ze veel gratis parkeerplaatsen hebben voor de gasten.

Actief Twente en restaurant Smikkel

Wil je chopper gaan rijden in Zenderen, dan biedt restaurant Smikkel daar ook de mogelijkheid voor. Er staan choppers van Actief Twente die je eenvoudig online kunt huren via de website van Actief. En je vertrekt dan vanaf restaurant Smikkel om een leuke rit te maken door Zenderen. Klik hier voor je online reservering!

pannenkoekenhuis_smikkel_chopper_rijden_routes

Route op maat?

Wil je graag rond rijden in Zenderen maar weet je niet precies welke mooie routes er zijn?

Gpannenkoekenhuis_smikkel_zenderen_route_2_uureen paniek! Je kunt er een leuke route bij boeken die je via de Komoot app kunt downloaden. Kijk hier voor de routes.

We zien jullie graag bij restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel in Zenderen voor een leuke choppertocht en vergeet niet om na te genieten bij Smikkel! Wil je meer weten over Smikkel? Klik hier op de link voor hun website!

Meer activiteiten van Smikkel

Bij Smikkel kun je ook terecht voor een aantal leuke activiteiten die ze zelf organiseren. Neem hiervoor gerust contact op met Smikkel via telefoon: 06-43493394. Enkele mogelijkheden zijn:

Huifkartocht

Ontdek het fantastische Twentse landschap vanuit de locatie van Smikkel/De Beleverij in Zenderen. De huifkartocht (tot 20 personen) is in te zetten als hoofdactiviteit, maar past ook uitstekend in een programma van diverse activiteiten voor jong en oud. Denk daarbij aan een combinatie met bijvoorbeeld e-choppers, Sjoeterz, hutten bouwen en/of bamboestieken. Het kan alle kanten op en wij adviseren je graag op maat. Natuurlijk is er ook een divers assortiment met catering beschikbaar. Van pannenkoeken tot diverse buffetvormen en van ijscokar tot bbq. Maximaal 20 volwassenen of 26 kinderen per rit. Duur: circa 1 tot 1,5 uur.

smikkel huifkarrentocht

Sjoeterz indoor

Beleef een werkelijk uniek en spannend avontuur met het hooggewaardeerde Sjoeterz spel. Sjoeterz heeft ingrediënten van een escaperoom en je speelt diverse missies gecombineerd met een Nerf battle. Het is beschikbaar in twee varianten, namelijk een volwassenen- en kindereditie. Het spel kan als hoofdactiviteit worden gespeeld, maar laat zich ook goed combineren met andere activiteiten in een dag- of avondprogramma. Sjoeterz wordt indoor gespeeld en is dus elk seizoen beschikbaar. De volwassen editie heet ‘Baas van de Djungel’ en de kinderversie ‘De zoektocht naar het anti-Osmoos’. Er is aanvullend diverse catering beschikbaar. Minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers per sessie. Vanaf € 11,00 p.p. Spelduur: divers.

Logo shooterz en De Beleverij(1)

Hutten bouwen + Sjoeterz outdoor

Hutten bouwen: wie wordt daar nou niet enthousiast van? Met ons modulaire huttenbouwsysteem zet je in korte tijd een fantastisch fort neer. Alhoewel het systeem is afgestemd op kinderen merken we dat papa’s, mama’s en andere familieleden altijd graag helpen en meedoen. Als de forten klaar zijn gaan we ze gebruiken voor een outdoor Sjoeterz spel. Deze activiteit is dan ook spannend, avontuurlijk en uitdagend tegelijk! Het hutten bouwen kan als hoofdactiviteit worden aangeboden, maar laat zich ook goed combineren met andere activiteiten in een dag- of avondprogramma. Er is aanvullend diverse catering beschikbaar. Minimaal 12 en maximaal 48 deelnemers per sessie. Vanaf eur 12,50 p.p. Spelduur: circa 2,5 uur.

sjoeterz beleverij hutten bouwen

Stuur ons een bericht via WhatsApp