Restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel Zenderen

Restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel

Ben je op zoek naar een sfeervol pannenkoekenhuis? Dan zit je bij restaurant Smikkel aan het goede adres! Ze hebben een uitgebreide kaart maar ook voor een heerlijk kopje koffie, thee of een lekker biertje kun je er terecht. En voor je hond hebben ze een eigen bakje water. Dus neem gezellig je viervoeter mee!

Uitgebreide kaart

Ze staan bekend om de afwisselende en regionale producten, zoals de 100% runderburger uit Saasveld. Verder hebben ze ook een kleine kaart met heerlijke gerechten. Je kunt genieten van een hapje en een drankje buiten op het zonnige terras of binnen.

Wist je dat…

Je bij restaurant Smikkel ook je kinderfeestjes kunt vieren? En dat ze elke woensdagmiddag vanaf 14.30 uur een kinderspeelmiddag hebben. Dus een leuke gelegenheid om met de kinderen een topfeest te houden!

Maar ook voor…

Feesten en partijen bieden ze volop mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of een 50 jarig feestje. Ze bieden voor elk budget iets aan. Het restaurant bestaat uit meerdere gezellige zalen wat dus voor een ruime keuze zorgt. Belangrijk om te weten is, dat ze veel gratis parkeerplaatsen hebben voor de gasten.

Actief Twente en restaurant Smikkel

Wil je chopper gaan rijden in Zenderen, dan biedt restaurant Smikkel daar nu ook de mogelijkheid voor. Er staan choppers van Actief Twente die je eenvoudig online kunt huren via de website van Actief. En je vertrekt dan vanaf restaurant Smikkel om een leuke rit te maken door Zenderen. Klik hier voor je online reservering!

pannenkoekenhuis_smikkel_chopper_rijden_routes

Route op maat?

Wil je graag rond rijden in Zenderen maar weet je niet precies welke mooie routes er zijn?

Gpannenkoekenhuis_smikkel_zenderen_route_2_uureen paniek! Je kunt er een leuke route bij boeken die je via de Komoot app kunt downloaden. Kijk hier voor de routes.

We zien jullie graag bij restaurant en pannenkoekenhuis Smikkel in Zenderen voor een leuke choppertocht en vergeet niet om na te genieten bij Smikkel! Wil je meer weten over Smikkel? Klik hier op de link voor hun website!

Stuur ons een bericht via WhatsApp