Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Ferienresort Bad Bentheim

Geplaatst op door actieftwente

Bijzondere bestemming net over de grens bij Denekamp.

Dichtbij en toch helemaal anders, zo laat het graafschap Bad Bentheim zich wel het beste omschrijven. Het glooiende landschap met oerbossen, pittoreske dorpjes en een imposante burcht ademen een en al geschiedenis. Ook op het park ervaar je dat gevoel. De traditionele villa’s en het stijlvolle centrumgebouw, omringd door eeuwenoude bomen, zorgen meteen bij binnenkomst al voor een bijzondere ervaring. Natuurlijk kan je in je huis en op het park rekenen op alle moderne voorzieningen. Van gratis WiFi, kinderanimatie en restaurant tot het direct naast het park gelegen gemeentelijke zwemparadijs met diverse binnen- en buitenbaden.

Om de sfeer van de omgeving optimaal te proeven adviseren wij je de dag eens te beginnen met een wandeling in het Bentheimer Wald, een bezoek te brengen aan de beroemde Burcht van Bad Bentheim en onderweg te genieten van Kaffee und Kuchen in een traditionele Gaststätte. Een Weißbier met bratwurst is daar overigens ook heel lekker. Daguitstapjes naar Dierenpark Nordhorn, de Isterberg en de prachtige provinciestad Munster maken je vakantie compleet.

Het zijn erg mooie huizen op het park. Van alle gemakken voorzien. Een gezellig park en de ligging is heel mooi ,op loopafstand het kasteel in “Bad Bentheim”is zeker een aanrader. Het park is netjes en het personeel erg vriendelijk. Mooie ligging. Ruime accommodatie. Super vriendelijke medewerkers. Goed restaurant. Veel privacy. Heel schoon. Zwembad geschikt voor kinderen tot 12 jaar. De omgeving is schitterend en de huisjes waren mooi schoon en goed onderhouden. Ruim opgezet park met mooie vakantiewoningen en gratis Wifi. Binnen 20 minuten rijden een mooie verzorgde dierentuin. Heel mooie accommodatie. Mooie ligging! Mooi onderhouden! Mooie wandelwegen en fietspaden!

Voor verdere uitstapjes of tips: zijn deze mogelijkheden er:

  1. Adventure king
  2. Alwetter zoo munster

Voor verdere uitstapjes kan je informeren.