Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim, een bijzondere bestemming net over de grens bij Denekamp.

Dichtbij en toch helemaal anders, zo laat het graafschap Bad Bentheim zich wel het beste omschrijven. Het glooiende landschap met oerbossen, pittoreske dorpjes en een imposante burcht ademen een en al geschiedenis. Ook op Ferienresort Bad Bentheim ervaar je dat gevoel. De traditionele villa’s en het stijlvolle centrumgebouw, omringd door eeuwenoude bomen, zorgen meteen bij binnenkomst al voor een bijzondere ervaring. Natuurlijk kan je in je huis en op het park rekenen op alle moderne voorzieningen zoals gratis WiFi, kinderanimatie en een restaurant. Direct tegenover Ferienresort Bad Bentheim kun je terecht in het gemeentelijk overdekte zwembad met kinderbad en het buitenbad met diverse mogelijkheden. 

Ferienreort Bad BentheimOm de sfeer van de omgeving optimaal te proeven adviseren wij je de dag eens te beginnen met een wandeling in het Bentheimer Wald, een bezoek te brengen aan de beroemde Burcht van Bad Bentheim en onderweg te genieten van Kaffee und Kuchen in een traditionele Gaststätte. Tevens maken daguitstapjes naar Dierenpark Nordhorn, de Isterberg en de prachtige provinciestad Munster maken je vakantie compleet.

Ferienresort Bad Bentheim beschikt over mooie huizen die van alle gemakken zijn voorzien. Een gezellig park en de ligging is heel mooi ,op loopafstand het kasteel in “Bad Bentheim”is zeker een aanrader. Het park is netjes en het personeel erg vriendelijk. Mooie ligging. Ruime accommodatie. Super vriendelijke medewerkers. Goed restaurant. Veel privacy. Heel schoon. Zwembad geschikt voor kinderen tot 12 jaar. De omgeving is schitterend en de huisjes waren mooi schoon en goed onderhouden. Ruim opgezet park met mooie vakantiewoningen en gratis Wifi. Binnen 20 minuten rijden een mooie verzorgde dierentuin. Heel mooie accommodatie. Mooie ligging! Mooi onderhouden! Mooie wandelwegen en fietspaden! Wil je een fiets huren bij Ferienresort Bad Bentheim, klik hier

Voor verdere uitstapjes of tips: Allwetterzoo Münster

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp