Vrijgezellenfeest voor haar

De leukste vrijgezellenuitjes voor dames!

Onze vrijgezellenfeestjes voor vrouwen!

Hoe leuk is dat? Kies een voertuig en toer door Twente. Wil je het vrijgezellenfeest compleet maken, bekijk dan hieronder onze arrangementen met food. Altijd een aanrader voor een top vrijgezellenfeest.

High tea & Italiaanse scootertour

High tea & Italiaanse scootertour

Een huisgemaakte High tea met daarna een Italiaanse scootertour door de mooie omgeving van Twente! Mmmm... dat wordt smullen! Een waar feest voor haar vrijgezellendag.

Meer info en reserveren
Chopper en Food

Chopper en Food

Heb jij hem al geprobeerd? De Chopper is dé rage in Twente! Dit stoere voertuig met dikke banden en een hoog stuur is altijd een succes. Combineer het met heerlijke pizza's of een BBQ.

Chopper Escape Island

Chopper Escape Island

Maak met de chopper een mooie route en kom uiteindelijk bij Outdoor Challenge Park aan. Lukt het jullie om van het eiland te ontsnappen. Als afsluiting ga je gezellig bbq bij Actief Twente!

Lunch en dinertochten

Lunch en dinertochten

Per voertuig of fiets op pad met onderweg lekker eten bij 3 verschillende restaurants. Wij noemen het een 3-gangen diner op wielen! Een sfeervol uitje voor je vrijgezellenfeest.

High wine en scooter

High wine en scooter

Ben je een echte wijnliefhebber? En houd je ook nog eens van scooters? Dan is dit het perfecte arrangement voor je. Italiaans genieten op z'n Twents tovert altijd een glimlach op je gezicht.

Loopfiets en barbecue

Loopfiets en barbecue

Heb je de loopfiets al eens geprobeerd? Ideaal voor een vrijgezellenfeest. Altijd een hilarisch uitje met veel lachende gezichten. Sluit het af met een heerlijke barbecue.

🥳 Vrijgezellen themafeestjes 🥳

Wil je het over een hele andere boeg gooien? Dan hebben wij de vrijgezellen themafeestjes. Ben je op zoek naar ‘de Mol’ of wil je weten wie het vals zingt? Wij organiseren het voor je!

💡Natuurlijk zijn al deze themafeestje te combineren met eten en drinken. Wil je vooraf nog op pad met een voertuig? Vraag naar de mogelijkheden!

Cocktail workshop

Cocktail workshop

Altijd al eens cocktails willen maken? Wij hebben de heerlijkste cocktails en jij mag ze maken en proeven. Lekker toch?

Karaoke

Karaoke

Kun jij goed zingen? Maar wil je ook weten hoe de rest klinkt?! Ga de zangcontest aan tijdens de karaoke. Dit zangfestijn is altijd hilarisch.

Pub quiz

Pub quiz

Zijn jullie fanatieke spelletjes spelers? Dan moet je echt een keer de pub quiz spelen. Vele rondes met leuke vragen, geluidsmomenten en nog veel meer!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Een geheimzinnig spel voor de Mol én voor de andere kandidaten! Er worden diverse spellen gespeeld. Snap jij de hints? En weet jij wie de Mol is?

GPS tocht en pizza

GPS tocht en pizza

Houd je van spanning en uitdaging? Dan is de GPS tocht iets voor je. Strijd in groepjes en sluit af met onbeperkt heerlijk versgebakken pizza's!

High gin en jeu de boules

High gin en jeu de boules

Onze Gin-Tonic-proeverij wisselen we af met een indoor jeu de boules competitie. Test je smaakpapillen tijdens een competitie jeu de boules.

Zoek je een origineel idee? Ga suppen!

Zet je vrijgezel op de sup en ga met de rest kanovaren. Hoe leuk is dat? Of ga allemaal suppen! Dit moet je een keer geprobeerd hebben. Gegarandeerd veel gein op het water.

Feestavond '80' party

Reserveer hier je vrijgezel op de sup!
Bekijk alle vrijgezellenfeest ideeën!

Bekijk alle vrijgezellenfeest ideeën!

Heb je toch nog geen keuze kunnen maken? Geen paniek! Check hier alle overige mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest. Wil je graag een vrijgezellenfeest op maat, bel of mail ons en wij helpen je graag? Niets is ons te gek 😃

Bekijk alle ideeën
Stuur ons een bericht via WhatsApp