7 dagen per week geopend

Hotel Twents Gastenhoes

Hotel Twents Gastenhoes is het gezelligste hotel van Ootmarsum met veel aanbiedingen. Het feit dat het hotel op slechts 150 mtr. van het centrum ligt, maakt het zo uniek: veel ruimte, gratis parkeren en op loopafstand van het oude centrum.

Comfortabel en luxe ingerichte kamers, waarvan merendeel met balkon of terras, de sauna, het eigen parkeerterrein, overdekte terras, een gezellige en comfortabele lounge met bar en sfeervolle haard, gratis WiFi. Ze hebben voldoende oplaadpunten voor uw e-bike in de overdekte fietsenstalling.

De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. U loopt zo het gemoedelijke kunstenaarsplaatsje in, waar u al wandelend door de steegjes en smalle straatjes geniet van de gezellige sfeer en het gevarieerde winkelaanbod. Tevens bevindt u zich binnen no time in de prachtige natuur van het Dinkelland. Even relaxen in de infrarood sauna maakt een ontspannen dagje in Twente compleet.
Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp