Teamuitjes Scooter

Een teamuitje met een scooter. Gegarandeerd van een leuke onvergetelijke dag. Tour met z’n allen door Twente. Kom op plekken waar je nog nooit geweest bent en laat je verrassen door onze arrangementen.

Italiaanse Pizza op de scooter

Italiaanse Pizza op de scooter

Na het ontvangst met een petit four en een glaasje alcoholvrije prosecco is het tijd om op pad te gaan. Je wordt op pad gestuurd met scooters en maakt een tocht door de mooie Twentse omgeving. Bij terugkomst staat Fabio voor jullie klaar. De pizza's worden ter plekke door Fabio gebakken, in zijn traditionele houtoven uit Italië.

High Tea en Italiaanse Scooter

High Tea en Italiaanse Scooter

Start de dag goed onder het genot van een kopje thee en een High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Na het genot van de high tea staan de scooters voor jullie klaar. Wij hebben voor jullie een route uitgestippeld die je langs de mooiste plekjes van Twente leidt.

All you can do

All you can do

Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? Geen probleem! Met dit all you can do arrangement kun je gebruik maken van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit

QR Scooter Rally Twente

QR Scooter Rally Twente

Ga in teams op pad op echte Italiaanse scooters voor een scooteruitje in Twente en verdien de meeste punten. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR Scooter Rally Twente!

Wisselprogramma incl. barbecue

Wisselprogramma incl. barbecue

Maak een keuze tussen één van de programma's. Wordt het een kano tocht met als afsluiter een mooie route op een van onze voertuigen of kies je voor de twee unieke routes met verschillende voertuigen. Kies voor een compleet verzorgd dagprogramma met als afsluiter een barbecue.

High Wine & Scootertocht

High Wine & Scootertocht

Na een heerlijk ontvangst met een gebakje samen met een kop koffie/thee gaan we echt beginnen. Kiezen jullie voor een culturele, historische of een toch meer stedelijke route? Na afloop van de scootertocht is het tijd voor wijn! Wat niet mag ontbreken bij een high wine zijn natuurlijk lekkere stokbroodjes en kaasblokjes om te knabbelen.

Scootertocht en High Beer

Scootertocht en High Beer

Wanneer de koffie/thee met krentenwegge op is, starten jullie met de scootertocht. Door onze ruime keus uit routes zit er voor iedereen altijd wat leuks tussen. Wanneer jullie terug zijn van de scootertocht, staan er verschillende biersoorten voor jullie klaar. Een lekkere snack mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Early Bird Deal Scooter

Early Bird Deal Scooter

Start de ochtend goed en maak je keuze uit een van de koffiespecialiteiten. Tijdens de koffie kun je een keuze maken uit een van de vele routes. Wanneer je op tijd in de ochtend start, is de kans groot dat je de vele bijzondere kanten van de natuur ziet. Na afloop van het toeren serveren wij jullie een lekkere lunchmaaltijd.

Alle teamuitjes met een scooter

Alle teamuitjes met een scooter

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze teamuitjes met een scooter? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle scooter teamuitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp