7 dagen per week geopend

Op zoek naar leuke activiteiten tijdens koningsdag?

Bekijk dan onze verschillende arrangementen!

5 Koningsdag toppers!

5 Koningsdag toppers!

Koningsdag activiteiten 2023. Het is weer zover! Dé dag in het jaar dat heel Nederland oranje kleurt. Koningsdag 2023. Wij hebben 5 leuke uitjes voor jullie op een rijtje gezet. Dus heb je nog geen plannen? Kom gezellig langs.

Feitje: Wist je dat Koning Willem-Alexander 56 wordt dit jaar. En dat wij als Nederland als één van de weinigen op de wereld deze dag zo uitbundig vieren.

De Loopfiets

Een leuke koningsdag activiteit die 2023 compleet maakt is? Onze hippe en altijd hilarische loopfiets. Door het unieke frame is het mogelijk om via een loopband een snelheid van 25km/h te halen. Ideaal voor de “sportieveling” die lekker wil toeren op een unieke manier. En vergeet niet tijdens je loopfietstocht om bij La Bomba in Denekamp langs te gaan voor een heerlijk ijsje.

Reserveer je hier je Loopfiets

koningsdag activiteiten 2023 loopfiets

Expeditie Polaroid

Ga met een E-Chopper op pad en zoek naar de locaties op de polaroidfoto’s. Kun jij alle plekken vinden en de bijbehorende vragen beantwoorden? Een uitdaging voor de echte puzzelaar. Dit uitje is ook zeer geschikt om met jonge kinderen te doen.

Reserveer hier je Expeditie Polaroid.
koningsdag activiteiten 2023 chopper
Klootschieten

Klootschieten is een echt Twents gezelschapsspel dat geschikt is voor jong en oud. Met onze klootschiet kit heb je alles bij de hand om er een gezellige dag van te maken. De kit bevat de volgende benodigdheden: de materialen, de route, een korte uitleg en natuurlijk lekkere snacks en drankjes voor onderweg!

Reserveer hier het klootschietprogramma.

koningsdag activiteiten 2023 klootschieten

Mysterie van de schatkist

Een activiteit die het op koningsdag ook altijd goed doet is Mysterie van de schatkist. Dus ben jij die speurneus die van raadsels en puzzels houdt en dit mysterie van 2023 kan oplossen? Dan ontvangen we je graag. Van ons krijg je een schatkaart en routeboek om de code te kraken en zo de schatkist te openen. Deze puzzeltocht is altijd weer een topper om met de kinderen te doen.

Reserveer hier het Mysterie van de schatkist.

puzzeltocht

Ouder-kind tandem tocht

Zin om tijdens koningsdag een lekker stuk te fietsen! Dan hebben de mooiste routes door Twente voor jou. Maak je tocht uniek door met de tandem op pad te gaan. Wij hebben naast de ouder-kind tandems ook normale tandems en zelfs elektrische tandems. Dus voor elk gezelschap wel een geschikte tandem. Maak je tocht compleet met een bezoek aan de Schaapskooi Stroothuizen in Denekamp.

Reserveer je tandem hier

koningsdag activiteiten 2023 tandem

Heb je nog meer ideeën nodig bekijk dan onze website of de Meivakantie pagina voor overige arrangementen.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp