Wat te doen in de herfstvakantie?

Check onze uitjes!

Herfstvakantie uitjes

Yes!!! Het is herfstvakantie. De tijd om erop uit te gaan. Weet je al wat je gaat doen? Nog geen idee?! Bekijk dan onze tips. En wist je dat wij korting geven op onze voertuigen? Nog meer redenen om iets leuks te doen.

Low Season Korting

Low Season Korting

Het is Low Season SALE bij Actief Twente! In het laagseizoen (van 1 oktober tot en met 31 maart) geven wij 20% korting op alle voertuigen. Bekijk snel onze aantrekkelijke tarieven!

Pak je korting!

Op pad met de Kids in de Herfstvakantie

Autopuzzeltocht

Autopuzzeltocht

Het perfecte uitje voor in de herfstvakantie. Puzzel er op los met deze leuke autopuzzeltocht. Geschikt voor ieder weertype!

Klootschieten

Klootschieten

Actief, sportief en ook nog eens leuk. Dat is het klootschieten. Dit spelletje is geschikt voor jong en oud en perfect voor de herfstvakantie.

QR-tocht

QR-tocht

Kickbiken en puzzelen. De ideale combinatie. Kun jij de codes kraken en de opdrachten vervullen. Een top uitje voor in de herfstvakantie.

Actief Sportief in Twente

Ga mountainbiken

Ga mountainbiken

De herfstvakantie is de periode om actief te zijn. Huur een mountainbike en ontdek de mooie omgeving en mountainbike routes.

Kanovaren op de Dinkel

Kanovaren op de Dinkel

De mooiste rivier van Nederland. Je eindigt met je kanotocht in het Lutterzand en vandaar uit maak je de tocht terug over het vasteland.

Kickbiken

Kickbiken

De kickbike is voor alle leeftijden geschikt. Met het grote wiel voor en het kleine wiel achter is dit heerlijk steppen. Wij hebben leuke routes voor jullie.

Gezellige Familie en Vrienden Uitjes

Escape het landgoed

Escape het landgoed

Een fantastische speurtocht in een geweldige omgeving. Kun jij de opdrachten vervullen en zo ontsnappen van het landgoed?

Lunch- en dinertochten

Lunch- en dinertochten

De perfecte combi van toeren door Twente en daarnaast genieten van de smakelijke Twentse keuken. Dàt zijn onze lunch- en dinertochten.

En heb je meer keuze nodig of wil je weten wat wij nog meer in ons assortiment hebben zitten? Check dan deze link voor al onze voertuigen en uitjes!

Check ook eens onze blog over de herfstvakantie met een 5 tal leuke tips!

Stuur ons een bericht via WhatsApp