🐣 Wat te doen met Pasen 🐣

Het paasweekend staat voor de deur en dat betekent tradities.

Wil jij naast de vele paasgebruiken nog iets leuks ondernemen? Dan hebben wij volop keus voor je! Hieronder een selectie die wij speciaal voor jullie gemaakt hebben.

Onze topper... de Q(eie)R-tocht !!!

Onze topper... de Q(eie)R-tocht !!!

Test je kennis van de paastradities en kom tijdens de paasdagen onze paaseieren zoeken met de Q(eie)R-tocht! In elk paasei zit een QR-code verstopt, weten jullie dat eitje te breken?! Geschikt voor jong en oud !

Reserveer je tocht hier

Paasweekend favorieten 'op wielen'

Puch rijden

Puch rijden

Ga gezellig op pad met de e-puch. Het mooie aan de e-puch is dat je iemand mee achterop kunt nemen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Zoek vast je route uit en geniet van Twente tijdens de paasdagen!

Fatmax

Fatmax

Toeren op de fatmax. Hoe leuk is dat? Je hebt geen rijbewijs nodig maar je moet wel 16 jaar of ouder zijn! De fatmax is een ideale combi met andere voertuigen waar je wel een rijbewijs voor nodig hebt.

Steppen en puzzeltocht

Steppen en puzzeltocht

Altijd al eens de tuinen van landgoed het Singraven willen zien? Dan ga op je kickbike vanaf Actief Twente richting het landgoed. Hier laat je de kickbike staan en al puzzelend bewonder je de tuinen.

Expeditie polaroid

Expeditie polaroid

Ben jij opzoek naar een leuke zoektocht in Twente? Dan is dit het uitje voor jou. Zoek alle plekjes waar een foto is gemaakt. Als je van puzzelen houdt is dit een zeer leuk uitje voor in het paasweekend.

Paasweekend 'wandel' favorieten

Pukje Piraat puzzeltocht

Pukje Piraat puzzeltocht

Lekker wandelen met kids en onderweg bezig zijn? Ga op speurtocht met de geocache puzzeltocht van Actief Twente! De leukste puzzeltocht van Twente en omstreken!

Escape het landgoed

Escape het landgoed

Ooit al eens een escape room gedaan? Nee?! Nieuw bij ons: ''Escape het Landgoed''! Al lopend probeer je de uitweg te vinden. Kunnen jullie op tijd ontsnappen?!

Overige uitjes tijdens het paasweekend!

Overige uitjes tijdens het paasweekend!

Heb je toch nog meer ideeën nodig, dan hebben we hier voor jullie nog een extra selectie gemaakt.

Kijk hier voor nog meer mogelijkheden

Denekamper paasgebruiken

Heb je altijd al meer willen weten over de Denekamper paasgebruiken? Hoe de tradities nu echt zijn en hoe ze nog leven onder de bevolking? Lees dan de blog van Carolien.

paastradities twente paasvuur

Blog Denekamper paasgebruiken
Stuur ons een bericht via WhatsApp