Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

’t Borghuis

Landgoed ’t Borghuis is gelegen in de bossen vlakbij het toeristische Losser en De Lutte. Op wandel- en fietsafstand vindt u hier het prachtige landschap waar Twente zo bekend om staat. Zandverstuivingen, dennenbossen, het Dinkeldal, alles vindt u in de omgeving. Rust en natuur zijn twee belangrijke ingrediënten die Borghuis kan bieden. Losser ontwikkelt zich steeds verder als een toeristische gemeente waar een scala van activiteiten in de zomermaanden wordt aangeboden. Vakantiegasten die van terrasjes houden komen ook zeker aan 't Borghuishun trekken. In De Lutte en Oldenzaal zijn gezellige pleinen.

Op het terrein staan 4x 8 persoons vakantiehuizen, familieboerderij tot 14 personen en 2 luxe groepsaccommodaties, waarvan één accommodatie is aangepast voor zorggroepen.

Accommodatie De Vuursteen voor 8-43 personen, en in 2012 een nieuw gebouwde accommodatie Accommodatie De Sterre ook voor 8-43 personen, deze is tevens geschikt voor zorggroepen.

Vanuit het Borghuis kun je goed de mooie omgeving van Twente verkennen per fiets. Bekende plekken als Ootmarsum, De Lutte en Oldenzaal liggen nabij. Actief Twente is dé fietsverhuur van Losser.

Fietsverhuur Losser bij ’t Borghuis

Wij bezorgen fietsen bij ’t Borghuis. Met de prijslijst kun je snel fietsen huren. De prijzen zijn incl. bezorgkosten.

Wilt u meer weten over ’t Borghuis? Bekijk de website

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp