Vriendinnendag, gezellig met de dames op pad!

Vriendinnendag, gezellig met de dames op pad!

Een gezellige dag met je vriendinnen, dat moet wel speciaal zijn. Van grote groepen tot kleine groepen, wij hebben voor iedere groep wel iets te bieden. Van lekker genieten van een high-tea tot een leuke scootertocht op onwijs gave Italiaanse scooters. Een vriendinnendag hoort speciaal te zijn

Een leuke bezigheid

Van een complete dag tot aan een paar uur, wij hebben verschillende arrangementen van verschillende tijden. Ga gezellig met z’n allen scooter rijden en picknicken, solex rijden en lunchen, fietsen op een tandem en een uitdagende QR-Rally, of een spetterende kanotocht langs het Lutterzand. Combineer dit met een leuke high-tea of barbecue. De perfecte vriendinnendag voor iedereen. Er is voor elke leeftijd wel wat leuks te regelen zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

vriendinnendag

Maak de dag compleet

Naast onze vaste arrangementen kun je ook je eigen arrangement samen stellen, vind je de solex niet leuk maar de activiteit wel? Geen probleem wij kunnen de solex wisselen met een scooter, fiets of misschien wel een kano.

Laat dit een leuke vriendinnendag worden en geniet!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp