Op zoek naar leuke activiteiten tijdens koningsdag?

Bekijk dan onze verschillende arrangementen!

5 Koningsdag toppers!

Het is weer zover! Koningsdag, dé dag in het jaar dat heel Nederland één kleur is en iedereen zin heeft in wat leuks! Weet je niet wat je kan doen? Geen stress, wij zijn gewoon open! Ook op Koningsdag bieden wij de leukste arrangementen aan voor het hele gezin.

                          Onze favorieten!

E-Tandem

5. Tandem + Picknickmand

Zin om gezellig met het gezin op pad te gaan? Maar bang dat iedereen een andere kant op fietst? 😉 Stap op onze tandemfiets en kies een leuke route! Wil je wat minder trappen en meer genieten van de omgeving? Dat kan! Stap op onze tandem e-bike.

Bekijk het arrangement

Fatmax e-step

4. Fatmax

 Of steppen alleen voor kinderen is? Tuurlijk niet! Met onze Fatmax E-step zie je er niet alleen gaaf uit, het is ook nog eens superleuk om te doen! Geniet samen van een mooie route door Twente. Wil je het toch nóg leuker maken? Kies dan voor onze travelbag of

  Bekijk het arrangement

Klootschieten met het gezin3. Klootschieten met het gezin

Te lang binnen gezeten? En beginnen de kinderen al te stuiteren? Tijd voor actie! Ga klootschieten met de Klootschiet Kit van Actief Twente. Alles is geregeld: de materialen, route, uitleg en natuurlijk lekkere snacks en drankjes voor onderweg!

Bekijk het arrangement

Loopfiets huren Actief Twente

2. Loopfiets

Zin in een gezellige én sportieve dag? Dan is onze loopfiets perfect! Zo ben je lekker actief bezig, op een hoge snelheid.

Bekijk het arrangement

1. Kickbike QR-Tocht

QR Rally Koningsdag 2020

Samen op zoektocht? Met onze Kickbike QR-tocht ga je niet alleen opzoek, je bent ook nog eens sportief bezig! Je gaat op pad met de kickbike en zoekt naar de QR-codes op de mooiste plekjes van Twente. Kortom, op een sportieve manier genieten van een verrassende route!

Bekijk het arrangement

Kun je er geen genoeg van krijgen? Of nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier onze pagina over de Meivakantie met nog meer verschillende arrangementen en voertuigen!

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp