Op zoek naar leuke activiteiten tijdens koningsdag?

Bekijk dan onze verschillende arrangementen!

Koningsdag 2022 Activiteiten: de 5 leukste van Actief Twente!

Voor velen van jullie is Koningsdag 2022 een vrije dag en op zoek naar leuke activiteiten. Bij Actief Twente zijn we ook op deze dag gewoon open voor de leukste activiteiten en hebben we diverse andere arrangementen beschikbaar. We zijn in de meivakantie én ook op Koningsdag geopend!

De 5 leukste activiteiten tijdens Koningsdag 2022 in Twente.

Koningsdag 2020

1. Familiefiets + Picknickmand

Ga gezellig met het gezin op pad met onze familiefiets. Wij verzorgen een leuke route inclusief een picknickmand  Een heerlijk middagvullend programma met het gezin op Koningsdag 2022. Boek hier dit leuke arrangement!

Bekijk het arrangement

QR Rally Koningsdag 2020

2. Kickbike QR-Tocht

Nog een van onze leuke activiteiten tijdens koningsdag 2022: De Kickbike QR-Tocht! Je gaat op pad met de kickbike en zoekt naar de QR-codes op de mooiste plekjes van Twente. Zo blijf je lekker in beweging en kan je genieten van de leuke route.

Bekijk het arrangement

Klootschieten met het gezin3. Klootschieten met het gezin

Te lang binnen gezeten? Tijd om iets actiefs te gaan doen met het hele gezin. Ga klootschieten met de Klootschiet Kit van Actief Twente! Alles is geregeld: de materialen, route, uitleg en natuurlijk lekkere snacks en drankjes voor onderweg.

Bekijk het arrangement

Fatmax e-step

4. Fatmax Huren

Kom samen met je partner of met de kids fatmax rijden op Koningsdag 2022! Maak een keuze uit een van onze vele routes en geniet van het mooie Twente. Mocht je je tocht nóg leuker willen maken, kies dan als uitbreidingsmogelijkheid voor de picknickmand of onze travelbag!

Bekijk het arrangement

Loopfiets huren Actief Twente

5. Loopfiets Huren

Wil jij iets doen wat leuk en gezond is op Koningsdag 2022? Ontdek dan de nieuwste rage in Twente! De loopfiets is dan wel wat voor jou. Zo ben je lekker actief bezig op toch een hoge snelheid!

Bekijk het arrangement

Bekijk hier onze pagina over de Meivakantie met nog meer verschillende arrangementen en voertuigen!

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp