Op zoek naar leuke activiteiten tijdens koningsdag?

Bekijk dan onze verschillende arrangementen!

5 Koningsdag toppers!

Het is weer zover! Koningsdag, dé dag in het jaar dat heel Nederland één kleur is en iedereen zin heeft in wat leuks! Weet je niet wat je kan doen? Geen stress, wij zijn gewoon open! Ook op Koningsdag bieden wij de leukste arrangementen aan voor het hele gezin.

                          Onze favorieten!

E-Tandem

5. Tandem + Picknickmand

Zin om tijdens koningsdag een lekker stuk te fietsen! Wij hebben de mooiste routes door Twente voor jou.
Om dit alles wat leuker te maken kun je samen op de tandem springen. De tandem is te huur voor 2 personen of grotere groepen. Ook hebben wij tandems die voorzien zijn van een Batterij zo kunt u optimaal genieten van de omgeving.
Om de tocht compleet te maken. Kunt u de picknickmand bij boeken.

Bekijk het arrangement

Fatmax e-step

4. Fatmax

Dat steppen voor kinderen is, is al lang verleden tijd. Onze Fatmax is niet meer weg te denken uit onze verhuur vloot.
Deze elektrische step is ideaal om lekker in beweging te zijn maar toch de goeie ondersteuning te krijgen, om zo een iets grotere tocht te kunnen maken door de mooie omgeving. Om de tocht compleet te maken kunt u kiezen voor de travelbag.
  Bekijk het arrangement

Klootschieten met het gezin3. Klootschieten met het gezin

Klootschieten is niet alleen voor de wat ouderen mensen onder ons. Sterker nog klootschieten kan heel gezellig zijn.
Met onze klootschiet kit heeft u alles bij de hand om er een gezellige dag van te maken. De kit bevat de volgende benodigdheden, de materialen, de route, een korte uitleg en natuurlijk lekkere snacks en drankjes voor onderweg!

Bekijk het arrangement

Loopfiets huren Actief Twente

2. Loopfiets

Zin in een gezellige en sportieve dag? Dan is onze loopfiets perfect! Door het unieke frame is het mogelijk gemaakt om via een loopband een snelheid van 25km/h te halen. ideaal voor de sportieveling die lekker wil toeren op een unieke manier.

Bekijk het arrangement

1. Kickbike QR-Tocht

QR Rally Koningsdag 2020

Samen op zoektocht? Met onze Kickbike QR-tocht ga je niet alleen opzoek, je bent ook nog eens sportief bezig! Je gaat op pad met de kickbike en zoekt naar de QR-codes op de mooiste plekjes van Twente. Kortom, op een sportieve manier genieten van een verrassende route! De kickbike is een step met een groter voorwiel om zo comfortabel door de omgeving te rijden.

Bekijk het arrangement

Kun je er geen genoeg van krijgen? Of nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier onze pagina over de Meivakantie met nog meer verschillende arrangementen en voertuigen!

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp