Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Leraren en scholen uitjes

Geplaatst op door actieftwente

De jaarlijkse eindejaarsuitjes van scholen en leraren worden begin van het nieuwe jaar gepland, maar wat zijn nou leuke uitjes om samen met je collega’s te doen? Het blijft lastig om met een origineel voorstel te komen bij je collega’s. En daarom hebben wij de top 5 leukste eindejaarsuitjes op een rij gezet:

All you can do programma

Bij het all you can do programma maken jullie gebruik van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit

Bekijk het programma

Lunch pick & mix

lunchStart voordat jullie een tocht gaan maken op de voertuigen met een heerlijke lunch van Joke, de moeder van Robert-Jan. Geniet van een lekkere soep, diverse broodsoorten en meer. Maak alvorens een keuze met welke voertuigen jullie op pad willen en wij zorgen dat ze klaar staan na jullie lunch.

Bekijk het programma

Kanovaren & tandem tocht met opdrachten

kano tochtNa een gezamenlijk ontvangst bij het beginpunt van de kanotocht kan de uitleg van het programma beginnen. De groep wordt verdeeld in twee groepen, groep 1 start met een kanotocht en groep 2 start met een tocht op tandems met diverse activiteiten voor onderweg. Na een gezamenlijke lunch wisselen de groepen van activiteit.

Bekijk het programma

Italiaans dagprogramma

Bij binnenkomst staat er heerlijke limoncello met bruschetta voor jullie klaar. Na een korte uitleg over de GPS tocht kunnen jullie op pad. De GPS tocht bestaat uit verschillende aanwijzingen en opdrachten over natuurlijk: Italië. Bij terugkomst van de GPS tocht staat er een heerlijk Italiaans diner voor jullie klaar.

Bekijk het programma

QR Scooter Rally Twente

volkswagen t2 busje huren qr speurtochtWij hebben QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt. Elk team ontvangt een speciaal roadbook, hierin staan de QR hotspots aangegeven. Volg de aanwijzingen in het roadbook en vind de QR-codes. Na afloop van de tocht is het tijd voor een hapje en een drankje.

Bekijk het programma