Familie en vrienden uitjes

Het jaarlijkse dagje uit!

Familiedag of vrienden uitje in Twente organiseren?

Wat een leuke uitdaging! Misschien heb je al wat informatie gezocht maar nog weinig inspiratie gekregen? Geen stress! Je bent bij ons aan het goede adres. Wij hebben genoeg originele activiteiten en uitjes om jullie een top dag te bezorgen. Ben je op zoek naar meerdaagse activiteiten? Ook hier kunnen wij je mee helpen.

👇 Check hier onze favoriete uitjes👇

De altijd hilarische tandem!

De altijd hilarische tandem!

Moet jij de familiedag organiseren? Ga met z'n allen op de tandem. Een vrolijk uitje. Wist je dat wij ook e-tandems en ouder-kind-tandems hebben. Het uitje voor jong en oud!

Combi van voertuigen

Combi van voertuigen

Wij hebben choppers, scooters, puchjes en voor de vrienden zonder rijbewijs onze stoere cruisers, knaap bikes en fatmaxen. Het ideale idee om je vriendendag te starten!

De gezellige familiefiets

De gezellige familiefiets

Een ligfiets voor vier personen of meer (kinderbankje). De familiefiets garandeert veel vrolijke gezichten en grappen. Wil jij liggend Twente verkennen? Try the bike!

QR rally met de fiets

QR rally met de fiets

Actief Twente heeft QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt. Ga gezellig samen fietsen en vind de oplossing. Een leuk spel op de fiets!

Expeditie polaroid

Expeditie polaroid

Kun jij de plek vinden die op de polaroid staat? En daarmee de vraag oplossen? Een leuke expeditie op onze choppers. Dus goed opletten en heerlijk toeren.

Loopfiets met food

Loopfiets met food

Combineer de loopfietstocht met als afsluiting bijvoorbeeld onbeperkt versgebakken pizza’s of onze overheerlijke bbq. Een arrangement om van te smullen!

Liever iets sportiefs? Plan een actieve dag!

Suppen

Suppen

Suppen in Twente! Hoe leuk? Ben je niet bang voor een nat pak en wil je eens iets anders...? Ga suppen! Een super actief uitje.

Kanotochten

Kanotochten

Altijd al eens kano willen varen? Dan is dit je kans! Wij hebben het hele jaar kanotochten. Twente is de kano place to be!

Cruisen en klimmen

Cruisen en klimmen

Fietsen en klimmen. Actiever kan het niet! De cruisers staan klaar en via een mooie route kom je bij het klimpark aan. Een dagje vol sportiviteit!

Vriendenweekend!

Vriendenweekend!

Wil je met je vriendengroep een programma hebben voor meerdere dagen? Dan hebben wij leuke ideeën voor de invulling daarvan. Bekijk hieronder onze mogelijkheden!

Info vriendenweekend

Geheimzinnige arrangementen voor een 'spannend' uitje🕵️‍♀️ !

Dropping

Dropping

Het spannendste uitje in het donker! Je wordt ergens gedropt en zie dan maar eens de weg terug te vinden. Natuurlijk helpen we jullie. Los de breinbrekers op en dan is de weg terug een eitje!

Chopper escape island

Chopper escape island

Ontsnappen van een eiland! Met de chopper ga je op pad en via een mooie route kom je bij Outdoor Challenge Park aan. Zijn jullie oplossing gericht en kun je ontsnappen?

Geheim over de grens

Geheim over de grens

Willen jullie de mooie Twentse en Duitse omgeving en bezienswaardigheden ontdekken? En houden jullie van lekker eten en drinken? Dan is Geheim over de Grens wat voor jullie!

Nog meer ideeën nodig?

Nog meer ideeën nodig?

Ben je er nog niet helemaal uit en heb je nog meer ideeën nodig? Geen stress, wij hebben nog veel meer leuks dat jullie kunnen doen!

Nog meer ideeën!

🖊️ Blog 🖊️

Wellicht heb je al vele leuke arrangementen of activiteiten voorbij zien komen! Maar is het nog net niet wat je zoekt! In onze blog hebben we nog speciale aandacht geschonken aan het organiseren van een originele dag. Misschien helpt het je aan nieuwe ideeën!

Lees hier de blog!
Stuur ons een bericht via WhatsApp