Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Top 10 familie uitjes

Ons aanbod in arrangementen is groot, vandaar hebben we een selectie gemaakt van de meest geboekte familie uitjes!

Fietsverhuur Ootmarsum Denekamp.1. Fietstocht in Twente en onbeperkt Pannenkoeken

Op welke fiets gaan jullie op pad?  Het Fiets & Pannenkoek arrangement is superleuk om te doen met een tandem. Want met z’n tweetjes een fiets besturen vergt enige oefening en staat garant voor veel lol onderweg. Wil je liever een andere fiets mag dat ook!Na een flinke fietstocht lust iedereen wel pannenkoeken.

Scooter Rijssen2. Earl Bird Deal Scooter

Start de ochtend goed en maak je keuze uit een van de koffiespecialiteiten. Tijdens de koffie kun je een keuze maken uit een van de vele routes. Wanneer je op tijd in de ochtend start, is de kans groot dat je de vele bijzondere kanten van de natuur ziet. Na afloop van het toeren serveren wij jullie een lekkere lunchmaaltijd.

3. GPS tocht en onbeperkt Pizza

Bij de GPS tocht krijg je verschillende coördinaten waar opdrachten te vinden zijn, wanneer de opdracht juist is beantwoord kunnen jullie door naar het volgende coördinaat. Na de GPS tocht komen jullie terug bij Actief Twente en staat Fabio voor jullie klaar om heerlijke pizza’s vers te maken.

Kanotocht VechteSee4. Kanotocht VechteSee & Binnenstad Nordhorn (2 uur)

In ons buurland Duitsland kun je ook heerlijk kanoën. Wat dacht je van een prachtige tocht die over een meer en door grachten gaat? Dat is een keer wat anders dan een riviertje. En via dat meer vaar je zo de binnenstad van Nordhorn in! Bekijk de binnenstad van Nordhorn eens vanuit het water met onze kanotocht VechteSee & binnenstad Nordhorn.

QR Rally met TwenteFiets5. QR Rally met de fiets

Actief Twente heeft QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in- en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes.

brommers kiek'n in twente6. Brommers kiek’n

Maak geheel in stijl kennis met de authentieke brommers tijdens een solextocht dwars door Twente, dé manier om van elke gelegenheid een speciale dag te maken waar nog lang over nagepraat wordt. Een bedrijfsuitje, vriendendag of gewoon een dag ‘lekker solexen’, je dag wordt onvergetelijk. Het passen van de lange leren jassen uit de jaren ’60 maakt het begin van de dag hilarisch.

Kickbike7. QR Rally per kickbike

Met deze tocht mag je 3 uur lang steppen door het mooie Twente. Het steppen is eenvoudig om te doen en het geeft vooral veel plezier, zonder dat je super sportief hoeft te zijn. Actief Twente heeft QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Wanneer er een code gescand wordt, krijg je een vraag naar voren die je moet beantwoorden.

scooter rijden.8. Scootertour Ootmarsum & Huis Singraven

Via een mooie route gaan jullie naar het historische stadje Ootmarsum, hier hebben jullie even tijd om een kijkje te nemen in Ootmarsum. De scooters worden weer gestart en jullie zetten koers naar Landgoed Singraven. Jullie worden daar ontvangen door de gids en krijgen jullie een rondleiding door Huis Singraven.

herfstvakantie familiefiets9. Familiefiets

De familiefiets is een ligfiets waar met 4 personen op gefietst kan worden. Met deze fiets kun je ontspannen genieten van de mooie omgeving van Twente. De familiefiets garandeert veel vrolijke gezichten en grappen van jou en de mensen die je voorbij fietst.

Loopfiets huren ,.10. De Elektrische Loopfiets

Actief Twente heeft haar assortiment uitgebreid met een van de meeste unieke fietsen, de elektrische loopfiets! Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen en daarmee toch een snelheid van maximaal 25 km per uur bereiken. Beleef deze leuke ervaring met je vrienden, familie of collega’s.

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp