De Smokkeltocht

Spanning in het donker!

Meer Info

Buiten activiteiten voor iedereen!

Klein groepje of ben je met een groot gezelschap? Naar buiten wil iedereen. Wij bieden een uniek programma met de leukste uitjes buiten in het mooiste stukje van Overijssel. Wat denk je van een workshop schapendrijven als personeelsuitje of met het gezin op pad met de klootschiet kit. Twente is onze speeltuin!

Dropping

Dropping

WORDT GEDROPT EN VIND JE ROUTE TERUG

Je wordt gedropt met onze schoolbus en je moet je route terugvinden doormiddel van verschillende route technieken en kompas. Onderweg moet je puzzels oplossen om verder te komen. Een spannende activiteit voor iedereen.

Ga op speurtocht

Ga op speurtocht

Op pad door Twente op zoek naar de antwoorden

De leukste speurtochten en puzzelprogramma's hebben we voor je op de rij gezet. Gaan jullie te voet? Kiezen jullie voor een van onze voertuigen? Of ga je met je eigen auto? Keuze genoeg!

Samenwerking activiteiten

Boogschieten

Boogschieten

Vroeger werd het gebruikt als jacht- en oorlogswapen, intussen is het een concentratiesport geworden. Daag je familie, collega’s of vrienden uit voor een potje boogschieten. Wie van de groep heeft het scherpste oog en vaste hand en weet te winnen?

Schapen drijven

Schapen drijven

Een superleuke, leerzame activiteit waarbij de communicatie tussen de teams van groot belang is, wil je de schapen de juiste kant uit krijgen. Wie is de geboren leider van de groep? En welke groep heeft als eerste alle schapen verdreven? Dit alles in combinatie lunch, vergadering & toertocht.

Chopper Escape Island

Chopper Escape Island

Vanuit Actief Twente toer je per E-chopper naar het Hulsbeek waar jullie worden gedropt op een eiland. Een soort van escape room, maar dan in de buitenlucht! Gaat het jullie lukken om van het eiland te ontsnappen? Bij terugkomst sluiten jullie af met een lekkere BBQ zodat de ervaringen nog een doorgenomen kunnen worden.

Leuke uitjes met de kids

Pukje Piraat puzzeltocht

Pukje Piraat puzzeltocht

Pukje Piraat heeft stiekem de code van onze schatkist veranderd, omdat ze alle cadeautjes zelf wil houden. Het is aan jullie de taak om de verschillende aanwijzingen op te sporen, de raadsels op te lossen en de code van de schatkist te kraken! Lukt het jullie tijdens deze wandeling door het Singraven?

Klootschieten

Klootschieten

Een gezellig en actief uitje met het gezin. Met de Klootschiet Kit ga je dwars door de bossen van het Singraven en het Sterrebos. Het routeboek wijst jullie de weg aan de hand van foto’s en aanwijzingen. Wie wordt de nieuwste ''klotewinnaar''? Test jullie worp en laat zien wie het beste is!

Bekijk al onze buiten activiteiten!

Bekijk al onze buiten activiteiten!

Nog niet precies gevonden wat je zocht? Geen probleem! Bekijk hier een overzicht van al onze buiten activiteiten.

Alle Activiteiten
Stuur ons een bericht via WhatsApp